Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HNS - płynność gry

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż z góry chciałbym zaznaczyć, że za rozwiązanie problemu jest możliwość zapłaty z mojej strony, ponieważ z tym problemem tułam się już 2 lata i nikt nawet ciut nie był w stanie mi pomóc (może z tego powodu, że źle szukałem).

Chodzi mianowicie o problem z long jumpami, count jumpami itd. Około 2 lata temu na starym komputerze grałem przez długi czas na serwerach HNS, więc zdobyłem już spore doświadczenie w tym, czego efektem były średnie lj'ty po 245-250 i cj'ty ~260 na 10aa, lecz po jakimś czasie coś się stało (nie pamiętam co, ale być może zmiana dostawcy internetu) i zacząłem skakać po max 225, a z skilla na 100% mi nic nie ubyło, strefy wcześniej miały po 90% sync, po ~ 30% sync oraz płynność zmieniła się o 360%, lecz na fps'ach nie ubyło. Momentami płynność wracała do siebie i spamowałem lj'tami po 245 lecz tylko maksymalnie 10 minut. Przez te 2 lata grywałem w inne gry, chciałem powrócić do hns'a, bo bardzo mnie do niego ciągnęło, lecz dalej to samo, aż postanowiłem zaczekać na kupno nowego kompa, ponieważ miałem go już dawno w planach. Nadszedł ten czas na kupno, wydałem 2000zł na nowy sprzęt, kupiłem Crycis 3, FarCry, Assasin III i bez zarzutu działają, lecz gdy zainstalowałem steama i cs'a na hns dalej to samo, choć na FFA celownik ma normalny rozrzut, ale dalej czuć, że brakuje tej płynności. Testowałem setki, jak nie tysiące komend, aby coś wskórać, pisałem na kilkunastu forach i nikt nie potrafił mi pomóc. Dodam, że w grze mam malutki ping (ostatnio 4), więc to też nie jego wina. Osobiście wysiadam przy tym i rozkładam ręce i zwracam się do was. Pomoc zadowoli każdego, materialistę, jak i dobroczyńcę, tak więc serdecznie proszę o pomoc.

Pozdrawiam Szteker

Opublikowano

Też miałem "załamanie" w skillu. Najpierw skakałem max 250, potem poznałem madka i fasera, wzięli mnie na kz_lj i tam zacząłem skakać już po 256. Skoczyłem 254 blocka, pograłem trochę na normalnych serwerach/mixach, wróciłem na kz i gówno umiałem skakać. Max 253 jak dobrze pre weszło, synca bez przerwy po 60, gain po 30 a pre po ~265 (wcześniej sync ~90, gain 50-60 pre ~274). Według mnie po prostu musisz tak jakby od nowa się nauczyć skakać. Nagraj może mi demko i wstaw tutaj (razem ze skanem z virustotal.com), obejrzę je i napiszę ci, co jest nie tak z twoimi strefami ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Na 100% to nie zależy od załamania skilla, bo bym czasem skoczył 245, lecz nie ma bata, poza tym mam 3 sposoby na ljty i żaden nie przynosi efektów. Strefy się robi całkiem inaczej, nie ma płynności w skokach i wina na pewno nie leży w tym, nie mogę nawet zrobić 70% synca na 1 czy 2 strefach, a to banalnie proste. Coś musiało się stać w confingu i właśnie szukam co już te 2 lata

Opublikowano

Nic ;/ Widzę, że niewiele osób mi może pomóc, bo aż 28 wyświetleń :) Dzięki wielkie za chęci, ale jak nie wiesz co to może być, to nie ma co kombinować. Zostaje mi szukać najlepszych serwerów HNS w polsce i na ich forach pisać. Byłbym wdzięczny jakbyś mi jakieś polecił, gdzie gra masa osób. Dzięki z góry :)

Opublikowano

Nie gram na hns już. Czasami pogram na kz'cie.

Jeśli dobrze pamiętam to mordownia, kreedz to były najlepsze serwerownie.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...