Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostra Adminstracja.

RiduŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakładam temat ponieważ trochę denerwuje mnie Administracja.

Rozumiem dbają o czystość na Forum, ale bez przesady...

Żeby dać warna użytkownikowi za to, że ZGŁOSIŁ NOOBA + napisał post na temat ~ To sory, very...

Nie mówię do każdego z Administracji, ale zwracam się do tych, którzy za bardzo biorą do serca Władzę, która pozwala im WARNOWAĆ i itd. :/

Proszę o wypowiedzenie się innych o Moderatorach, który zbyt agresywnie podchodzą do swoich czynów.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Musiałeś pisać posta, skoro wystarczył sam raport? Nie odbiegałeś nim od tamtej wypowiedzi którą zacytowałeś, obie były gówno warte.

Miyoshi poprawnie nadała ci bana, jedyny błąd jaki tu widze to to, że jest moderatorem a nie administratorem.

Zalecam bliższy kontakt z regulaminem albo zmiane forum.

@wyjasnie to jak tłukowi.

Nie dostałeś warna za "raportowanie nooba" tylko za spam, jakim był twój post.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/942036-szukam-pomyslu-na-prezent-18-urodziny/?p=7359409 ? :D

Widzisz... od tego typu spraw jest magiczny guzik 'zgłoś'. :) Jego się używa, a nie pisze posty + obraża użytkowników (bez względu na ich poziom inteligencji). Poza tym Twój post nie wnosił nic do tematu, więc i tak był spamem.

Opublikowano

A skąd ty to możesz wiedzieć, skoro nie widzisz cudzego paska warnów.

Pewnie po belce 'moderator nadał już ostrzeżenie (...)'.

Zwróccie uwage, że większość piszę durniejsze posty od mojego i nie dostali warna O_O

To zgłoś te durne posty. Dostałeś warna, bo Twoja wypowiedź była spamem. Nie wniosła odpowiedzi na zadane pytanie, a tekst typu 'masz dużo propozycji, wybierz coś' raczej się do takowej nie zalicza.

Opublikowano

Widać pod postem "Moderator dał warna za ta ... ble ble" <<<<< O to chodzi.

Nie chodzi tu tylko o mnie

W PUBLIKACJACH i POGADUSZKACH jest full warnow, a 50 % nie powinno byc

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Mi się to nie wyświetla, nawet przy twoim poście.

Zraportuj inne posty to GM nada ostrzeżenie, jeżeli łamią regulamin.

To masz cos chyba z Forum ;P

No raportuję, ale widocznie nie widza...

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Nadaje Ci nową rangę, od dziś masz za zadanie raportować posty typu spam i wszystkie niezgodne z regulaminem. Jeśli się sprawdzisz, to Cię awansuję, a na forum będzie mniej "złych" postów i userów.

Widać pod postem "Moderator dał warna za ta ... ble ble" <<<<< O to chodzi.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

To masz cos chyba z Forum ;P

No raportuję, ale widocznie nie widza...

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Jeżeli widzisz posty łamiące regulamin to zwyczajnie je zgłoś, a ich autorzy na pewno zostaną pociągnięci do odpowiedzialności. ;)

Opublikowano

Nadaje Ci nową rangę, od dziś masz za zadanie raportować posty typu spam i wszystkie niezgodne z regulaminem. Jeśli się sprawdzisz, to Cię awansuję, a na forum będzie mniej "złych" postów i userów.

Tzn. mam raportować ta... I co jaką wtedy range dostanę ? i uprawnienia ?

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Jeżeli widzisz posty łamiące regulamin to zwyczajnie je zgłoś, a ich autorzy na pewno zostaną pociągnięci do odpowiedzialności. ;)

Nie zawsze są.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Moderatorzy mają do ogarnięcia calutkie forum. Złożysz raport i za jakiś czas na pewno ten ktoś warna dostanie jeśli na to zasługuje. A odpisywanie na posty idiotów sprawia,że zniżasz się do ich poziomu. Sam to przerabiam nie raz i się na tym później łapie. Zraportuj i olej takiego.

Opublikowano

Geez to raportuj i się ciesz, że ktoś dostał warna. Zajebiste podejście, "ja dostałem to i jego podkabluje".

Nikt ci nie broni, pilnuj się to nie będziesz dostawał warnów.

Opublikowano

Tzn. mam raportować ta... I co jaką wtedy range dostanę ? i uprawnienia ?

Nie dostaniesz żadnej rangi i uprawnień... ewentualnie możesz starać się o posadę Kid'a w dziale, w którym się aktywnie udzielasz i raportujesz.

Opublikowano

Musiałeś pisać posta, skoro wystarczył sam raport? Nie odbiegałeś nim od tamtej wypowiedzi którą zacytowałeś, obie były gówno warte.

Miyoshi poprawnie nadała ci bana, jedyny błąd jaki tu widze to to, że jest moderatorem a nie administratorem.

Zalecam bliższy kontakt z regulaminem albo zmiane forum.

@wyjasnie to jak tłukowi.

Nie dostałeś warna za "raportowanie nooba" tylko za spam, jakim był twój post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...