Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]KamerMod/Ban

Spaven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,
mam pytanie czy jak mam swoją główną postać tam 70 lvl itd Nie odpalam na niej żadnych botów a ni nic to czy mogę i tak dostać bana jak gram na postaciach np 10-30 lvl na kamermodzie ? Bo troszkę się cykam że mogę zostać zablokowane tamte postacie + główna ( nie wiem jak ban na ip czy coś )

Opublikowano

Jak te "dropki" masz na innym Emeil to nic sie nie stanie z głowną postacią :)

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

mogę dać kiedyś na solar dostałem bana na dropku miał inny email a mi bodego 75 zbanowali full eq aura m6 itp ;/

Opublikowano

ta mogą zbanować nie ryzykował bym chyba ze masz zmienne IP zresztą lepiej nie graj na pl na cheatach ;] jezeli masz juz konto z wysokim lvl

Opublikowano

Postaci na PL'u nie banują po IP, tylko banują wszystkie powiązane postacie, jeżeli im się chce sprawdzać z kim dana postać ostatnio handlowała i kiedy.

M2bob key resseler PL - info PW

Opublikowano

Witam ,

mam pytanie czy jak mam swoją główną postać tam 70 lvl itd Nie odpalam na niej żadnych botów a ni nic to czy mogę i tak dostać bana jak gram na postaciach np 10-30 lvl na kamermodzie ? Bo troszkę się cykam że mogę zostać zablokowane tamte postacie + główna ( nie wiem jak ban na ip czy coś )

Moga cie zbanowac na IP

ta mogą zbanować nie ryzykował bym chyba ze masz zmienne IP zresztą lepiej nie graj na pl na cheatach ;] jezeli masz juz konto z wysokim lvl

IP internetu moze byc zminne ale IP komputera nie

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak IP komputera.

Ja dostałem bana na 77lv 3xP, za powiązanie ze sklepem, którym zbierałem małże z ziemi od botów. Może z 2 razy dałem yang na robaki, ale tak że np kupowałem pierscień lucy za 1kk. Nie wiem jakim cudem doszli do mnie.

58127451730374025416.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...