Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bron assasult FAMAS

AdrianDaymen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, chciałbym sie dowiedzieć jakie DMG`i ma FAMAS

mam w swoim arsenale 3 bronie:
AEK
Scar-L
Aug

jest on lepszy od tych siekaczy i jakie dodatki należy mieć?

pytam bo mam 20lv i 70kafli do 21

Opublikowano

cześć, chciałbym sie dowiedzieć jakie DMG`i ma FAMAS

mam w swoim arsenale 3 bronie:

AEK

Scar-L

Aug

jest on lepszy od tych siekaczy i jakie dodatki należy mieć?

pytam bo mam 20lv i 70kafli do 21

famas to jest najlepsza broń praktycznie dla assulta / jest mega szybka i ma dobre dmg

a co do dodatków to red dot , lufa predator , magazynek vaiper i kolba nemesis o ile ją masz i to wystarczy by wymiatać

Opublikowano

famas to jest najlepsza broń praktycznie dla assulta / jest mega szybka i ma dobre dmg

a co do dodatków to red dot , lufa predator , magazynek vaiper i kolba nemesis o ile ją masz i to wystarczy by wymiatać

dzięki, a mogłbyś mi powiedzieć jaki dokladnie ma zakres dmg?

Opublikowano

za bardzo nie pamiętam bo dawno nie grałem więc poczekaj aż inni ci pomogą . Sam bym to sprawdził ale już dzisiaj nie mogę jutro rano na pewno będziesz mieć odpowiedź

Opublikowano

Jak masz grać famasem to nawet bez dodatków się nieźle gra.

Obrażenia ja myśle z bliska w ciało idzie ok. 25, w głowe 45-50,

Opublikowano

Mam vipery zwiększające damage i kolbę nemesis zmniejszającą je trochę, ale i tak wychodzi chyba +3 do dmg, i na dalszym dystansie wchodzi chyba 22. Z bliska wystarczą 4 pociski zwykle, a że FAMAS wystrzeli je w czasie, gdy pozostałe, które wymieniłeś, wyplują 2, jest to najlepszy karabin szturmowca na close quarters.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Mam tą broń i w porównaniu do AEK-a to CUDO ! AEK z dodatkiami jest wporzadku , ale Famas z tymi sami dodatkami + nemezis rządzi !!! Jego najwiekszy Minus to maly magazynek w porownaniu do jego szybkostrzelnosci , Ulamek sekundy i 0 ammo :)

E9mwj60.png

Opublikowano

Jego najwiekszy Minus to maly magazynek w porownaniu do jego szybkostrzelnosci , Ulamek sekundy i 0 ammo :)

Dlatego właśnie się nim nie raszuje, tylko znajduje osłonięte miejsce z dobrym widokiem na dwie czy trzy strony i zdejmuje pojedynczych gości ;) Przynajmniej ja tak robię.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...