Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon.

Telefon.  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co mam zrobi? ?

• Kupi? nowy Telefon ! ~ Poda? w odpowiedzi Marke, model + Najlepiej zdj?cie.
      1
    • Napraw Samsunga !
      0
    • Wymie? Samsunga + Dop?a? za Nowy.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam Telefon dotykowy Samsung Corby...

Niestety już zniszczony ponieważ przeżył wiele upadków ze mną, ale nie wiem jak z kolegą bo go kupiłem od kolegi...

Wracając : Na dole ma uszkodzony plastik tzn. obudowa... z dwóch stron mu odleciał plastik i to psuję jego wygląd.

Druga sprawa to popsuty dotyk - ściąga mi... tzn. jak klikam po lewo na wiadomosci to mi włącza menu, które jest obok...

I mój dylemat tkwi w tym :

Kupić nowy telefon ~ Lecz musi być on w miarę tani.

Zostawić Corby i naprawić.

Wymienić Corby + dopłacić w sklepie telefonicznym ( nie chodzi tu o np. T-mobile tylko np. sklep w Łodzi ).

Zapraszam do Ankiety !

P.S ~ Proszę o normalne wypowiedzi + najlepiej zdjęcie z wyglądem podanego, nowego telefonu.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

jak patrzę na ceny tego Twojego telefonu to ja Ci osobiście radziłbym Sprzedać tego i dołożyć do jakiegoś nowszego telefonu.
Ja osobiście Ci proponuje Samsung Galaxy Mini 2. Kolega go ma i sprawdza się i nie narzeka. Ceny tego telefonu używanego są od 100zł na allegro, a nowego od 429zł
Zdj:

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYUJNGlbBoQOM88D3WI2UcDHADOMmQLyZoJkKsV7ypJwKIhIub

Logo.JPG

Opublikowano

Tzn. tak pieniądze oszczędzam na Prawko + samochód...

Lecz na telefon nie wydam 200+ ...

Mój tata pojechał do Łodzi do kolegi (ma sklep telefoniczny) >>> Dał swój telefon dotykowy + dopłacił 50 zł i dostał całkiem nowy telefonik...

Pytam dlatego czy lepiej na ABONAMENT np. w T-Mobile czy właśnie wymienic + doplacic.

jak patrzę na ceny tego Twojego telefonu to ja Ci osobiście radziłbym Sprzedać tego i dołożyć do jakiegoś nowszego telefonu.
Ja osobiście Ci proponuje Samsung Galaxy Mini 2. Kolega go ma i sprawdza się i nie narzeka. Ceny tego telefonu używanego są od 100zł na allegro, a nowego od 429zł
Zdj:

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYUJNGlbBoQOM88D3WI2UcDHADOMmQLyZoJkKsV7ypJwKIhIub

Ma to Androida ? ;D

Mi by się przydał też z Darmowym Netem :)

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

tak, ma androida.

Szukaj jakiejś licytacji z LWW (wt19i)

Około 200 zł zapłacisz, a będzie najlepszym telefonem, który mógłbyś wybrać za te pieniądze.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...