Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord małp a mój wp. czy coś dropnie?

MichuSir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam pytanie, a mianowicie czy dropnie mi kamień duchowy na 65lvl z lorda małp bez rękawicy? czy juz ktoś tam dropił tym lvl i jakie były tego rezultaty? prosze o pomoc ;) daje like

Opublikowano

chyba jest jakaś marna szansa że dropnie jak dobrze pamiętam drop nie lecie 11lvl wyszego od poziomu metka i bosa

Opublikowano

nom bardzo mała szansa bo leca do około 60 lvl w miarę a na 65 to już ciężko .

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Formalnie do 65 lvla włącznie powinno coś dropić ale wiadomo jak to jest na plu, i tak nic nie dropnie

z własnego doświadczenia wiem że lepiej iść tam na 55/56 a jak nie dajesz rady to możesz wziąć jakiegoś 61 lvla który weźmie spot na klate (ja byłem tym 61 lvlem jak dropiliśmy z kolegą)

Nie dość że dropniecie kilka kamieni dziennie nie no-lifiąc nie wiadomo jak to jeszcze ładnie zarobisz dropiąc medale (na 61 dziennie wyciągałem ich około 50 w ~4h dropienia bez ręckawicy)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Tam sie przejmuj lordem mialem podobny problem swoim menelem i stwierdzilem ze z metkow na rekawicy z red lasu kamole nawet ladnie leca na sohan z metkow 65. a roznica lvlowa na metki i bossy to 9 lvli nie 11 przynajmniej mi i kumplom tak sie sprawdza

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

mala szansa . mozesz isc na pieklo lub sohan

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Mi na 50 słabo dropilo z rękawicą to co dopiero na 65 :)

Zrób sobie postać 40-45 z bojem i eq +6/7 spokojnie poleci

#JebacSygnatury

Opublikowano

W lochu małp itemy dropią do 61 lvl'a . Wiem bo sprawdzałem kiedyś na 62 lvlu i przez 3 h nic tam nie wydropiłem .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...