Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]co to za bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , dziś bije sobie metiny i podlatuje bot bije go nie machajac bronią chyba i jak rozwali się metin to bot od razu zabiera tylko ku ? i tu pytanie co to za bot . latają takie dwie postacie razem po m2 i szukają metinów aby .

Opublikowano

Farm bot + auto pick up na wybrane itemy.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

jak w tym Autopickup ustawić by zbierał mi itemki takie jak ku , kd bo tam nie ma do zaznaczenia. Wgl jakis poradnik do tego bota...

Opublikowano

No właśnie nie da się. Skoro zbierał tylko KU to znaczy że był to m2bob, bo tam można zaznaczyć jakie itemki ma zbierać.

Opublikowano

Klucz do m2bob można kupić na allego wpisując frazę "m2bob". Kosztuję 26 zł na 20 dni, zakup i tak nam się spokojnie zwraca :)

M2bob key resseler PL - info PW

Opublikowano

żeby się zwróciło by komp musiał chodzić 24/7 i to parę kont licząc że co 5dni ban.

a ja tyle nie gram i nie będzie komp tyle chodził..

Opublikowano

Po 1 komp nie musi chodzić 24/7 żeby się zwróciło, po 2 przez ostatnie 20 dni korzystania z bota zbanowali mi 1 konto zresztą z własnej głupoty.

Bota nie da się kupić na stałe, są tylko te "abonamenty".

Opublikowano

kiedyś jak bocilem tym botem jak był darmowy to tydzień i ban a na fish to 3dni góra xD a teraz jak płaty to tak trudno bana dostać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...