Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Takie tam z bronzu :)

AveSay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, ranked win,lose,win,lose. Jak ty chceszz wyjść z brązu? Obecnie nie szykuje się abyś wyszedł do tego Golda.

@Edit dodatkowo 5 rankedów ostatni rozegranych to 3 lose i 2 winy. Aby coś zrobić to graj przynajmniej od 5 do 10+ rankedów dziennie.

A runy to masz słabe jak cholera. W ad polecam złożyć też troche mr i kryta bądz armor pene, a w AP wyjebać ad dmg i złożyć mr, magic pene i hp troche.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

z tymi runami trochę ciężko będzie wyjść do bronzu 3, ale jak uważasz. widzimy się za nie dlugo w platynie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

z tymi runami trochę ciężko będzie wyjść do bronzu 3, ale jak uważasz. widzimy się za nie dlugo w platynie.

E tam, z gorszymi runami wyszedlem z brazu 4 na gold 4 :) wiec tu bardziej chodzi o skilla.

A tak wgl patrzac na twoje ratio, nie masz szans wyjsc powyzej brazu jak narazie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Takie tam nie znanie słownika ;s

Dobrze by było jak byś sobie zmajnował 2 linie na brązie. Bo tam ciężko grać na jednej bo wszystko zajmują odrazu..

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Raczej nie mainowanie linii, tylko mainowanie jednej postaci która pasuje na kilka różnych linii, wtedy wybijesz się łatwiej ;)

Opublikowano

Sprawdź lolking i ostatnie 4 gry a potem mnie oceń. Poprostu słabszy mecz miałem ;-;

I w late padałem jak szmata do pewnego momentu.

Haters gonna hate !

Nikt tu nikogo nie hejtuje, mówię Ci że twoje aspiracje są zawyżone.

Z własnej autopsji wiem że osoba która rzeczywiście posiada umiejętności gry jak Gold czy nawet Silver jest w stanie wyjść z brązu przez 2-3 dni przegrywając rozgrywki tylko sporadycznie.

Opublikowano

Yhy 1-2 mecze dziennie i wyjdz sobie na silver ;3 Mam sporo nauki a gram teraz okazyjnie dosyć więc do niedzieli silver będzie.

Weź pod uwagę również drugą część zdania które napisałem, a mianowicie Win Ratio. Jak na razie widzę że porażki nadal przeważają nad wygranymi, a takie statystyki już na brązie nie wróżą dobrze wychodzeniu do wyższych lig.

Edit. Pisałeś że mam sprawdzić twoje ostatnie 4 gry? Spojrzałem i jeszcze bardziej utwierdziłem się w przekonaniu że o wyższej lidze możesz zapomnieć. 2 całe itemy w 55+ min a płaczesz że padasz w late jak szmata. I ta farma - statystycznie 1 creep na minutę.

Opublikowano

Faktycznie popraw tą farmę.. niby to jungla ale jak to zobaczyłem :D to serio za mało , farm ... a się wybijesz na 100% rengar nawet dobry ,

team fight ult on enemy adc lub ap na combo ;) nie kiedy nie wejdzie stuna można dostać itd ale raczej na brązie to jak 1 na milion :D.

popraw tą farmę i życzę powodzenia , serio ja może nie gram rankedów bo nie mam siły i chęci do gry .. ale pokazałbym ci jak farmie ;) oczywiście + pomaganie innym , a jak twój schodzi z linii a wasze miniony pushniete to bierz farme jak jesteś w pobliżu tylko bierz a nie wal na oślep.

Ja to tam w teamie mogę mieć nawet feederów jakoś wyccaruje xD ale lobby i spam , obrażanie się wzajemnie i wychodzenie z gry mnie odstrasza bo wtedy z gry mniej przyjemności się czerpie , i tak zacząłem olewać tych graczy i patrze na to że ja co raz lepiej gram a oni niech siedzą w brązie ^^ może nie długo wezmę się za rankedy solo/duo myślę że z moją grą , jakbym popracował jeszcze trochę na carrowaniem i spokojem w grze to platyna w wakacje to chyba nie jest problem.

Pozdrawiam.

i serio 55min + 20 farmy ;x nie słuchajcie ludzi że farma nie jest ważna... bo jest najważniejsza -.- , tym bardziej na brązie , tam nie potrafią farmić , zrobisz farmy o 200% więcej niż enemy ... spokojnie się da i masz chyba pewny win ... nawet killi nie potrzeba , jedynie to trzeba uspokajać innych graczy :D i im pomagać bo na brązie co do nordic to jest armagedon.

Ale Spam....

edit: kur.... mać na sygna twoja -.- 03:54 , słuchawki na full wiedziałem że tam jakiś mega troll będzie i tak jestem idiotą i kliknąłem .. zawał ;x

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Weź pod uwagę również drugą część zdania które napisałem, a mianowicie Win Ratio. Jak na razie widzę że porażki nadal przeważają nad wygranymi, a takie statystyki już na brązie nie wróżą dobrze wychodzeniu do wyższych lig.

Edit. Pisałeś że mam sprawdzić twoje ostatnie 4 gry? Spojrzałem i jeszcze bardziej utwierdziłem się w przekonaniu że o wyższej lidze możesz zapomnieć. 2 całe itemy w 55+ min a płaczesz że padasz w late jak szmata. I ta farma - statystycznie 1 creep na minutę.

+55 min to bug lolkinga nawet jeżeli mecz miał 25 min to czasami to występuję i pisze 55+ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...