Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rekompensata za czekanie na 400RP

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam, jest jakaś szansa na to aby wyciągnąć od Riot jakąś rekompensatę za to że narazie jest zablokowane te 400RP? Np. zamiast 400 to 800? Jak myślicie

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Zerowa szansa, gdyż postacie, które wbiły 3 poziom otrzymają 400RP zaraz po rozstrzygnięciu sprawy z aktualnym bugiem, Riot wszystko przemyślał i nie będzie tu żadnej rekompensaty.

Znawca
Opublikowano

Tak, ale jednak będą musieli czekać. Za mniejsze sprawy dostalismy np. 4dopalacze PZ. Niby nie wiele ale jednak

-----------------------

Opublikowano

Nic takiego nie będzie, ponieważ te (400 rp) jest dla nowych/początkujących graczy na małe wydatki.

Nie da rady niczego "wyciągać" od nich. Powinieneś się cieszyć, że 400 rp dostajesz. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Na pewno nie dostaniesz drugiego pakietu czterystu rp, raczej można się w ostateczności spodziewać jakiejś małej ilości ip/exp boostów, o ile ten problem rzeczywiście ma sporo osób. Po prostu dodatkowych RP'ków się nie spodziewaj, wszystko jest obmyślane przez Riot tak, żebyś i tak musiał dopłacić :)

Znawca
Opublikowano

Dodatkowe Rioty to był tylko przykład.

Nic takiego nie będzie, ponieważ te (400 rp) jest dla nowych/początkujących graczy na małe wydatki.
Nie da rady niczego "wyciągać" od nich. Powinieneś się cieszyć, że 400 rp dostajesz. :)

Wiem, że dla nowych graczy, ale ja mówie o rekompensacie własnie dla nich. Wkońcu oni są teraz poszkodowani. Jest na wyprzedaży teraz teemo. Może akurat ktoś z nich chciałby go kupić a nie może.

-----------------------

Opublikowano

Dodatkowe Rioty to był tylko przykład.

Wiem, że dla nowych graczy, ale ja mówie o rekompensacie własnie dla nich. Wkońcu oni są teraz poszkodowani. Jest na wyprzedaży teraz teemo. Może akurat ktoś z nich chciałby go kupić a nie może.

My rozmawiamy o nowych graczach, czy "idiotach"?:D

Kto normalny kupuje postać za 450/1350 pz postać z wyprzedaży?(większość graczy prawdopodobnie same za 6300:D)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie chcę tworzyć nowego tematu więc spytam tu:

Znana jest w ogóle data naprawienia tego, czy już zostało naprawione ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Na rekompensatę raczej nie masz co liczyć, powinieneś się cieszyć, że w ogóle coś dostajesz, ja jak zaczynałem przygodę z LoLem to żadnych 400 RP nie dawali ot tak, na start ;)

Opublikowano

Równie dobrze nie muszą dać wgl. RP. To jest tylko dodatek do gry by sobie coś kupić na start (champ z przeceny/dop ip/dop pd). Więc o rekompensacie zapomnij

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...