Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting Minecraft z dużymi stawkami SMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Szukam jakiegoś dobrego hostingu na serwer minecraft z

wysokimi stawkami SMS coś podobnego do slotex.pl (miałem serwer na slotexie ale przy większej ilości pluginów dostawał zadyszki).

Podoba mi się tam to że za SMSa np. za 30zł dostajemy do portfela 25zł a nie tak jak na innych za 30zł jedynie 15zł.

Pewnie zaraz się spytacie po co mi taki serwer czy nie lepiej zrobić przelew itp? Oczywiście przelew moge zrobić jednak chciałbym aby serwer był w stanie się sam utrzymać (nie będę ukrywał że w MC grają głównie dzieci i np. im się nie śpieszy na poczte zajść i przelew zrobić żeby kupić vipa tylko wolą wysłać SMSa). Dlatego taki serwer z wysokimi stawkami za sms o wiele łatwiej utrzymać niż np. taki craftserve...

Liczę na pomoc!

Za zadowalające odpowiedzi i ciekawe oferty like.

Opublikowano

www.disCONNECT.pl aż 63% wartości netto! +5 dni za każde przedłużenie, ItemShop oraz WIDGET ItemShop !

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

polecam

slotex.pl

Ogar...

Mojm zdaniem nailepszy hosting to pukawka.pl sam bende zakładam tam server z kolegą wiec go polecam :P

Mi nie chodzi jaki serwer jest najlepszy bo najlepszy jest csrv.pl! Ja szukam takiego gdzie są wysokie stawki jak w Slotexie!

Polecam fiberhost.pl dostajesz jeszcze IS( ItemShop)

Wysłane z mojego GT-I5800 za pomocą Tapatalk

ZA SMSa

24.60 złoty dostajemy do portfelu jedynie 12.60złotego... Czy to twoim zdaniem jest dużo?

www.disCONNECT.pl aż 63% wartości netto! +5 dni za każde przedłużenie, ItemShop oraz WIDGET ItemShop !

Niczym stawki nie różnią się od Fiberhost więc nie gadaj że to jest .

za SMSa 24,60zł dostajemy do portfela jedynie 12,60zł

Nie interesują mnie żadne bajery Itemshopy itp bo ja to sam jestem w stanie zrobić...

Opublikowano

Slotex ma dobre stawki.. NAJLEPSZE.. Ale poco ci dużo za sms??? Nie lepiej załorzyć na pukawka.pl chumure eco.. Ok nie dostajesz dużo za sms ale jak będzie grać dużo osub to i tak ci się zwruci. NO LAG!

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

disCONNECT.pl ma też duże stawki.

Ja proponuję Slotex'a, ale skoro nie jesteś zadowolony z oferty, to disCONNECT.

Ja jestem zadowolony u Slotexa.

343731479829004887779.png

Opublikowano

He he śmieszą mnie takie tematy. Jak chcesz mieć wysokie stawki sms jeśli 50 % wartości pochłania operator. Skoro na slotexie dają aż tak dużo to znaczy, że dorzucają z własnej kieszeni. Ja ci polecam Disconnect.pl. Są tam najwyższe stawki sms. Tyle w tym temacie :) Nie licz że znajdziesz hosting który da więcej.

Opublikowano

Ja polecam https://pixelteam.net/ na serwer brick 42zł miesiąc można naprawdę dużą cęnę uklepać cennik https://clients.pixelteam.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=14&useful=vote

42 zł/miesiąc 4 graczy kupi SuperVip'a lub co ty tam sobie wyobrazisz za 25zł i masz 50 zł ;] wychodzisz na + osobno doliczająć slot kolorowy nick teraz wszystko można sprzedać tylko trzeba myśleć ;]

tu masz przeliczone

25zł równowartość 12,50zł w portfelu na koncie hostingowym

12,50*4 = 50zł

Możesz osobno sprzedać np slot za 6 lub 5 zł kolorowy nick też osobno..

Najlepszy utarg jaki można zbić ;] kupując pakiet brick można szybko rozkręcić się do lava a potem Obsidian..

Polecam ;]

Opublikowano

Jak tylko Slotex oferuje takie stawki za SMS to dzięki wszystkim za odpowiedzi.

//close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...