Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wszystko (Proszę o szybką odp)

Nuknuknut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od tygodnia mam problem który mnie dręczy ponieważ dajmy przykład że gram sobie w :

LoL

Firefox Mozilla

Cs

I dużo innych gier. Gram w nie np. od 15-30min i mi się wyłącza znika z ekranu w procesach jej niema czym to jest związane jakiś syf lub coś??

Proszę o odp dam ultum LIKE jeżeli coś pomoże.

narazie zrobiłem szybkiego skana kompa i nic nie było bo na pełny niemam czasu...

Opublikowano

Cześć od tygodnia mam problem który mnie dręczy ponieważ dajmy przykład że gram sobie w :

LoL

Firefox Mozilla

Cs

I dużo innych gier. Gram w nie np. od 15-30min i mi się wyłącza znika z ekranu w procesach jej niema czym to jest związane jakiś syf lub coś??

Proszę o odp dam ultum LIKE jeżeli coś pomoże.

narazie zrobiłem szybkiego skana kompa i nic nie było bo na pełny niemam czasu...

Aktualizacja sterowników. Masz av jakiś na pc?

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Zrób PEŁNE skanowanie komputera a w przypadku jak masz avasta zrób dodatkowo szybkie skanowanie, możliwe że masz wirusa którego twój antywirus nie może znaleźć.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Teraz wróciłem niecałe 15min temu z szkoły wbijam na kompa włączam go a tu niebieski ekran zwany również blue screen DEATH i znikł po 1sec i ponowanie się uruchamiał i tak 2razy

Opublikowano

Skoro wyskoczył Ci blue screen to masz problem ze sprzętem lub z systemem, czyli ogólnie z komputerem a nie z grami.

Więc nie wiem, czy w tym dziale ktoś Ci na ten temat pomoże..

Jak wyskoczy Ci jeszcze raz blue screen to zapisz sobie kod błędu albo coś i napisz tutaj.

Od jak dawna tak Ci się dzieje ?

Opublikowano

Skoro masz blue screena, to znaczy że albo masz stare sterowniki, albo coś ci się zaczyna psuć. Daj kod z blue screena, bo bez tego nic nie da się zrobić.

Opublikowano

Kur*a czy wy wogóle czytać 1 post? On się pojawił "1" raz i już się nie pojawia i na sekunde.

Zrozum, że ta informacja o zawartości BS może pomóc rozwiązać Twój problem. Ludzie chcą Ci pomóc, a Ty z krzykiem. Bez spin.

Opublikowano

Ale to nie moja wina że nie czytają niektórych moich postów aa i problemo rozwiązano ;p

@edit Przepraszam za wyrażenie :)

Pomogło kupiłem lepszego AV zrobiłem pełny skan i szybki aktualizowałem jakieś sterowniki.

Obczyściłem laptopa w kurzu dokupiłem płyte chłodząco.

Pastę nową nałorzyłem i jeszcze spreżonym powietrzem dla pewności że niema kurzu obczysciłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...