Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Abuser

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, na codzien spotykamy sie z kikami bez zadnej racji, np bo ktos zabil elite.

Mam pytanie: Ile musi elite kiknac ludzi bez powodu aby dostal bana? Ostatnio zraportowalem kolesia bo zkikowal 6 osob bez powodu, a Moderator zamknal i napisal: "not ban".

Tutaj jest regulamin, jednak nigdzie nie moge znalesc czegos o kickach bez powodu:

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?409258-Nexon-Game-Ban-reasons-explained-Updated-on-11-10-2011

Jesli ktos sie na tym zna to prosze o wypowiedz.

Dzieki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Musisz mieć jak najwięcej ss`ów. Wtedy dostanie za pover leveling.

ok dzieki, a orientuje sie ktos ile dokladnie? moze byc 1 kick, czy to troche za malo?

Opublikowano

ok dzieki, a orientuje sie ktos ile dokladnie? moze byc 1 kick, czy to troche za malo?

Za mało. Ja bym zrobił przynajmniej 5 ss`ów.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ok dzieki za odpowiedz, mam ostatnie pytanie: W temacie o bugach na nexon forum znalazlem takie cos:

Mode: Elimination Pro

Description: After dying in game, player, if reconnect fast,
start again and able to participate(killing) in the same round, without
waiting for round to end- the player gains and extra life.

w google translate wychodzi to:

Po śmierci w grze, gracz, jeśli ponownie szybko uruchomić ponownie i mogli uczestniczyć (zabijanie) w tej samej rundzie, nie czekając na rundę do końca-zyski gracza i życia extra.

Nie rozumiem tego, zna ktos ten bug lub zna ktos dobrze angielski aby przetlumaczyc ze zrozumieniem? Nie chce uzwac tego bugu tylko nie chce nie potrzebnego banu, nie chcialbym zaczynac od nowa ...

Beda lajki :D

Opublikowano

Wtf jakiś bug dziwny.. Z czego zrozumiałem, że jak wyjdziesz z gry będziesz mógł normalnie uczestniczyć w tej samej rundzie i nie musisz na coś tam czekać. Dziwny ten bug jakiś;f

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No że jak po śmierci szybko zrobisz re-join to Cię walnie do tej samej rundy (zrespi Cię), tak jakby dodatkowe życie. Ale z tego co się orientuję tego buga już nie ma, chociaż kto wie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...