Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kamermod a bany metin2 PL

yetju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 4 dni gram na PL - kamermod pelna para... dostalem juz z 6-7 banow (wcale sie nie dziwie) prawdopodobnie za fb w kamerze.... sprawdzam emaile i nic nie ma... na zadnym z tych kont...i tu mam pytanie... jak sprawdzic za co sie dostaje bana?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz do supportu

Pewnie HS wykrył :x

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Weteran
Opublikowano

Jak uzywales fb to sie nie dziw, oni teraz prawdopodobnie sprawdzaja po czasach wyciagania wedki, jesli sa podobne do tych dostepnych w inernecie to banuja (prawdopodobnie, nie na 100%).

Nie no bez kitu, nie wymyślajcie takich pierdół :O

Jeżeli dostałeś bana za fishbota, to powinieneś dostać email, może to nie przez niego? Używasz czegoś innego?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

uzywam tylko i wylacznie kamer moda - expie postacie do 30 a potem na fb :) tylko teraz bylo tak ze mialem 3 postacie na fb wystawione , wylaczlem je normalnie i po 3 h probowalem polaczyc znow konta a tu bany :) postacie byly ustawione w innych miejscach jakby co

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

teraz coś jest na rzeczy, sam mogę to przyznać (nie wyssane z palca a doświadczenie) połowić albo z przerwami albo jedna postać i prawie od razu na nową bo inaczej będziesz seriami dostawał bany. Mają jakiś niezły sposób na baniki albo strasznie pilnują....lub to i to.

Opublikowano

Jak uzywales fb to sie nie dziw, oni teraz prawdopodobnie sprawdzaja po czasach wyciagania wedki, jesli sa podobne do tych dostepnych w inernecie to banuja (prawdopodobnie, nie na 100%).

Raczej nie, bo używałem przez długi czas bota i w modzie i fb 1.2. Za ten pierwszy bany po 2 dniach się sypały, a na 1.2 konta po 2 tygodnie miałem.

Jeśli dostałeś bana od HS, to nie dostaniesz żadnego powiadomienia.

58127451730374025416.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...