Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Włączanie serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam swój serwer minecraft na hostingu Own Craft.

Kiedy klikam '' uruchom serwer '' to nic się nie dzieje - nie może się właczyć.

tak cały czas klikam i nic proszę o pomoc !!!

Opublikowano

W Polsce jesteś, pisz po polsku. Nie ma słowa "włanczanie". Pisze się "włączanie". Tak wiem, że to nie rada dotycząca problemu, ale porada dobrego pisania.

Siema.

Gdy włączasz światło w pokoju, przyciskasz "włancznik" światła czy może włącznik światła?

Opublikowano

Najlepszą sytuacją jest napisanie do Hostingu by ci podali powód . chyba że znasz przyczynę ( plugin ) to go usuń .

Powinno pomóc

Opublikowano

W Polsce jesteś, pisz po polsku. Nie ma słowa "włanczanie". Pisze się "włączanie". Tak wiem, że to nie rada dotycząca problemu, ale porada dobrego pisania.

Siema.

Gdy włączasz światło w pokoju, przyciskasz "włancznik" światła czy może włącznik światła?

Na tym forum nie zwracamy uwagi innym użytkownikom na ortografię.

@TOP

Przydałyby się logi z konsoli. Pewnie jakiś plugin wszystko crachuje. Napisz do Supportu.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Gość michal12386
Opublikowano

możesz mieć zepsuty silnik ^.^

Opublikowano

1.Wejdz w ustawienia serwera tam powinno być coś takiego jak silnik/zmien silnik (zmien na 1.5.2 vanilla) sprawdz czy dalej nie dziala

2.jezeli zadziala wbraj 1.5.2 craftbukkit i usun folder plugins

3.grywaj kazdy plugin po kolei , po wgraniu któregoś serwer niby przestanie działać (najpierw permissions , essentials , world edit , world guard - te na 100% nie zbugują ci maszyny) następnie wgrywaj te skyblocki czy factions zalezy jaki tam serwer masz ... po jakimś czasie okaże sie który plugin bugował i znajdziesz zamiennik do niego proste, support poprosi to samo o logi serwera lub napisze to samo co ja (chociaż logi sam moze wziąść :>)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...