Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kontem .

artcal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zagrać dzisiaj w naszego ukochanego lol'a i podczas logowania wyskakuje okienko, że hasło jest niepoprawne. Grałem na west'cie, więc wpisuje te same passy na east i mogę się zalogować. Podejrzewam, że ktoś poprostu wbił mi na konto i zmenił to hasło, ale dziwne jest to, że na east mogę tymi samymi passami zalogować się. Jeśli ktoś wie co się stało, proszę o pomoc.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Jak masz konto na eaście, to nie będą działać te same passy na weście.

Żeby grać na weście musisz stworzyć tam nowe konto. Nie jest tak, że jak stworzysz konto na Eaście to na Weście też go będziesz miał.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dzięki za wyjaśnienie, właśnie nie wiedziałem jak to działa. Czyli poprostu ktoś się włamał ?

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

No innej opcji raczej niema sprawdź czy ci na email przyjdzie przypomnienie hasła jeśli nie ktoś ci zajebał konto,w takim przypadku pisz fast do supportu a na tamtym koncie i innych zmień hasła

Opublikowano

Maila też ten ktoś musiał zmienić, gdyż probowalem odzyskać haslo i żaden mail zwrotny nie przyszedł, czy w takiej sytuacji pisanie do supportu będzie miało jakikolwiek sens ? w takich przypadkach to mail jest weryfikatorem i potwierdzeniem, że konto należało do mnie

cj552_14mxpnc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...