Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon ~600zł

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi ho,

Szukam telefonu do codziennego użytku, wcześniej miałem Xperię Solę, dobry telefonik, ale może znalazłbym coś lepszego, zależy mi na:

- Czas reakcji podczas korzystania (Gry, Internet etc.) mega szybki.

- Dość dobry ekran (3,7' w Xperii było dobre).

- Żywe kolory.

- Dość dobry aparat (Poniżej piątki nie wchodzi w grę)

- Ciekawe funkcje

- ~600zł (Może być używka)

Jeżeli ktoś mi tu napisze mega pomocnego posta w ciągu godziny (do 18.37) to dostanie limit.

Opublikowano

Covver, chyba gdzieś zero skreśliłeś w moim temacie, chodzi mi o telefon do 600zł, a nie do 1600zł, bo tyle kosztuje nówka eSki, używka jest na stanie od 800zł.

Ace mi się nie podoba, czy S+ zaktualizuję do najnowszego androida bez większych komplikacji? Jak z piraceniem (Yar har...)?

Co sądzicie o Xperii U? Czy S+ wytrzyma jakieś 'średniaki gierek' bez problemowo? Średniaki, czyt. jakieś tam angry birds czy fruit ninja, takie tam typowe gierki, bez większej akcji.

Dodatkowo, jak z awaryjnością eSki lub innych, które ew. tu zaproponujecie?

Opublikowano

LG Swift L9. Używkę dostaniesz za 600 zł. Filmy full HD, 1GB RAM-u, 4,7" ekran, dwurdzeniowy procesor 1Ghz, aparat 5Mpx. Myślę, że więcej nie potrzeba. ;f Dobry smartphone, który na 100% podoła Twoim wymaganiom. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...