Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zaraz mnie szlag trafi z tym CODEM I STEAMEM! Pomozcie bo nie wytrzymam -.-

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra przejde od razu do problemu. 2 Dni temu przyszedl mi CoD. Wkładam płytkę, wpisuje klucz na steamie i wszystko sie elegancko instaluje Z PŁYTY. Wiec jest ok, na drugi dzien chce odpalic CoDa i pisze ze iw4mp przestal dzialac. Pomyslalem, ze skoro mam plytke to wszystko szybko pojdzie jak przeinstaluje sobie gre na nowo. Odinstalowalem Coda, odinstalowalem steama, wkladam plytke nr 1 odpala sie steam i ZACZYNA MI POBIERAC CODA, 12 GB!!! Wtf? Jak mam to kurwa ustawic zeby mi sie z plyty instalowalo a nie zeby mi ten gówniany steam pobieral gre? Pomozcie bo zaraz kogos zabije -______-

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Niestety steam ma właśnie takie problemy , niestety musisz całość ściągnąć (spróbuj jeszcze ew. włączyć autorun z płyty)

Opublikowano

Zainstalowalem jakoś z płyty, wszystko niby ok myśle sobie, klikam "graj" i wyskakuje, że musze zaktualizować 12GB :OOOO Mega wkurwiony kliknąłem "Dalej" poszedłem do kuchni, wróciłem i się już zrobiło o.O Więc chyba kilka % sie pobrało to co miało i jakoś działa... Można coś zrobić z tym iw4mp.exe przestał działać? Bo jak wyłącze kompa to na drugi dzien CoD już sie nie włącza i trzeba znowu reinstalować -.- Jak temu zaradzić? :|

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Też tak miałem i pomógł mi sposób następujący:

- Po zainstalowaniu gry zobacz ile ma MB skrót od gry a następnie go spakuj

- Na drugi dzien odpal kompa i zobacz ile MB teraz ma skrót nie spakowany i jeżeli sie okaże że skrót ma mniej lub więcej MB to znaczy że masz robala W32.sality.AE (o ile sie nie mylę).

- Następnie podmień spakowany skrót i graj.

W32.sality.AE ma to do siebie że wpierdziela sie w skróty Gier, programów zmieniając je i dlatego też skrót zmienia wielkość.

PO zainstalowaniu Pakuj skrót odrazu.

Opublikowano

Wielkie dzięki, zobaczymy jutro ;)) A mam jeszzce jeden problem... przed tym reinstalem mialem przekierowane porty i typ nato był Otwarty... teraz przeinstalwalem i jest ograniczony a porty są tak jak byly przed reinstalem... wtf? :DD

1377440917-U253647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...