Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA ~ Największym Gównem Wszechczasów !

RiduŚ

FIFA.  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy FIFA 13 to gówno ?

• Tak !
      7
    • Nie !
      9
    • Tak, ale fajna gra !
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Jak wiele osób wiemy, że do orginalnych gier jest potrzebny Origin...

Rok temu kupiłem FIFE 12 ... Pograłem miesiąc, musiałem formatować kompa = Nie mogę zainstalować FIFY bo użyty KOD...

Administracja EA nie chce pomóc.

w tym roku kupiłem FIFE 13... pograłem tydzień i musiałem formatować kompa = nie mogę zainstalować FIFY bo użyty KOD...

Administracja EA nie pomaga.

-------

~ Czy uważacie, że ORIGIN to beznadziejny pomysł ?

~ Czy uważącie, że Gry z CD-KEY powinny działać na jedno IP komputera ? ~ Np. jak zainstalujemy na naszym IP to na innym nie można ... + Kod można używać zawsze na tym samym IP.

-------

Przyznam FIFA i ORIGIN to dobre programy i gra... Ale kur*a czemu są takie śmieszne błędy jak CD-KEY jednego użytku ?! -.-"

Straciłem ok. 300 zł przez Piepszony CD-KEY :/

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Szczerze to mialem raz taką sytuacje, tez z ktorejs gdy EA, uwazam to tez za beznadziejny pomysl. Niestety po przyjsciu kilku kumpli do mnie, chciali ta gre to im dalem xDD Pamietam te ich strolowane mordy ... :P

Opublikowano

dziwne bf3 jest do jednego konta przypisany i formatowałem już wiele razy i żadnego kodu nie muszę podawać wpisuje login hasło i gra już jest na moim koncie bez żadnych kodów tylko wystarczy ją pobrać, kod jest zużyty ponieważ jest przypisany do tego konta i już nie użyjesz go ponownie gra powinna być do pobrania na twoim koncie origin na którym wpisałeś kod

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

dziwne bf3 jest do jednego konta przypisany i formatowałem już wiele razy i żadnego kodu nie muszę podawać wpisuje login hasło i gra już jest na moim koncie bez żadnych kodów tylko wystarczy ją pobrać, kod jest zużyty ponieważ jest przypisany do tego konta i już nie użyjesz go ponownie gra powinna być do pobrania na twoim koncie origin na którym wpisałeś kod

wlasnie nie mam zadnej gry po formacie

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Formatowałem wiele razy kompa, potem sciagalem tylko origina, logowałem się i sciągałem grę przez origin..

skpUo.png

Opublikowano

Jesli tak jest to jest gówno

ja mam steam i robiłem format a miałek skyrim i deus ex wszystkie gry działają na email przyszło tylko info i potwierdzenie że z nowego kompa używam konta ;)

Opublikowano

Szczerze to jest niemożliwe. Jeśli kupiłeś grę i wgrałeś ją prze Origin to została ona przypisana do twojego konta. Po formacie nie musisz podawać CD-Key'a ponieważ on już jest przypisany do konta. Coś tu jest nie tak. Pytanie, kupiłeś grę w sklepie lub na Origin czy na allegro lub innym portalu, albo jeszcze gorzej kupiłeś w jakimś komisie używaną? Druga sprawa nie spotkałem się z tym, by EA nie chciało pomóc. Mają jedną z lepszych pomocy technicznych. Uprzejmi,pracowici i pomocni, tak w skrócie można o nich napisać. Wiele razy miałem problemy z grami EA i zawsze odpisywali i pomagali, zazwyczaj skutecznie. Jeśli masz grę w wersji pudełkowej to zeskanuj całą grę i CD-Keya i wyślij w załączniku do założonej sprawy. Na pewno pomogą. Pamiętaj,że na odpisanie mają ileś tam godzin. I napisz kulturalnie,a nie w stylu: "POMOCY POMOCY GRA MI NIE DZIAŁA CO MAM ZROBIĆ FIFA JEST DO DUPY I ORIGIN TEŻ" :)

Opublikowano

Możliwe że jeśli key kupiłeś to poprostu ktoś cie wykiwał i teraz on ma ten kod tzn. Zabrał ci.

Gdzie kupiłeś key?

Ja też po formacie odrazu miałem gry itp.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Aleś ty głupi jest ^_-. Skoro aktywowałeś grę na jednym koncie to się na nie zaloguj, a nie na chama wpisujesz keya/

Opublikowano

Nie jestem głupi

Tłumaczyłem, że nie ma...

Co do ADMINISTRACJI

Napisałem tyg. temu i nie odpisali...

Jutro do nich zadzwonię

PROSZĘ O CLS.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...