Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Najlepszy serwer Survival+Frakcje [Nowe Dropy ze STONE] [EXP ze STONE] [DEDYK] [TNT ROZWALA OBSYDIAN!][Gildie za itemki][Sieć Serwerów]

FairPlayG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Twisted-Corners] Survival+Gildie

Serwer na wersję 1.5.2

1.png
IP: 91.193.52.50
IP TS3: 91.193.52.50
Sloty: 100 (Na start, maszyna 16GB ram.)
Typ: Survival+Gildie
PvP: Tak
Premium: Nie
Nether: Tak (Resetowany co 3-5 dni)
Potwory: Tak (Ze spawnerów tylko)
Zwierzęta: Tak
Whitelist: Nie

2.png

FrxX - Właściciel
Maszejek - Właściciel

Kiwiszon - Właściciel

4.png
Nowy, najlepszy serwer Survival+Gildie w polsce.!
U nas znajdziesz wiele ciekawych rzeczy.!

*Przycisk teleportujący w losowe miejsce na mapie
*EXP ze STONE

*Na claimach gildi działają tłoki!

*Autorskie Pluginy!
*Na claimach gildii można otwierać normalnie skrzynie, piece itp.
*Na spawnie darmowe jedzenie/skóra.
*Częste eventy.
*Nowe dropy ze STONE, w tym zabezpieczenie przed xray.(Z fortuną dropi więcej itemów!) - /drop
*Zakładanie gildii za przedmioty.
*Darmowy EnderChest raz na 3 dni.

*Wysadzenie TnT przy obsydianie rozwala go.

Opublikowano

Jak byś pomyślał to byś wiedział że aby zablokować skrzynię wystarczy postawić blok nad skrzynią aby nie dało się jej otworzyć. Może jeszcze myślisz że wgramy LWC żeby wgl nie dało się podbijać gildi? to idź na jakiś serwer FB.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak dla mnie otwieranie skrzynek i obsy są ok. Dzięki temu trzeba dbać o szczelność zabezpieczeń no i da się jakoś rozwalić mury, a nie.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Serwer okej ale dostalem bana za to ze admin nie mial dowodow nawet ze mam nodusa -,- ... Ban za niewinnosc i tyle

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Nie no, fajny serwer.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Serwer okej ale dostalem bana za to ze admin nie mial dowodow nawet ze mam nodusa -,- ... Ban za niewinnosc i tyle

miałem to samo...

NIE POLECAM

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

@up.

Jeśli widzę cały czas komunikat że próbujesz latać/FastBreak, piszę o screeny opcji, POWIADAMIAM przy tym że relog - ban, nie potrafisz się zastosować, relogasz, zmieniasz sobię minecraft.jar i wtedy chcesz robić screena? śmieszny jesteś.

Opublikowano

@up

Jaki nick?

Zengeds :p Nie zagladalem w temat sory ;d

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Serwer okropny, administracja 10 letnia, mam nadzieje, że szybko padnie. Pozdrawiam MarcinPSP :)

Niedługo otwieram server Hardcore, znajdziecie tam masę ciekawych rzeczy ;)

Opublikowano

Jak byś pomyślał to byś wiedział że aby zablokować skrzynię wystarczy postawić blok nad skrzynią aby nie dało się jej otworzyć. Może jeszcze myślisz że wgramy LWC żeby wgl nie dało się podbijać gildi? to idź na jakiś serwer FB.

Pozdrawiam.

Hmm a jaki blok postawic jesli tnt nawet obsydian niszczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...