Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bron

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy m82a3 to dobra broń ? bo zastanawiam się nad kupnem tej broni ale nie wiem czy jest sens wydawać pieniądze jak mam jeszcze w arsenale m95 i l96 ?

Opublikowano

Ma to samo dmg,co m95, tylko inny wygląd i dźwięk. Prawda, kiedyś koleś zdjął mnie na hita w ciało. Ale ona jest droga i zostań przy tych snajperkach,ew. kup double slot.

Opublikowano

Ja mam m95 i m82. Na bulletdrop bym nie patrzył bo jak umiesz grać to i z SV pociśniesz. Z m95 best range kill - 378, z m82 391. Wiec obie są fajne. Z l96 to raczej na sharqi / basra bo jest szybkostrzelna :) Ale ty masz juz 2 bronie, z którymi 30 wbijesz spokojnie i bez zadnych problemów. Double slot i powinno być super.

Opublikowano

Ja mam m95 i m82. Na bulletdrop bym nie patrzył bo jak umiesz grać to i z SV pociśniesz. Z m95 best range kill - 378, z m82 391. Wiec obie są fajne. Z l96 to raczej na sharqi / basra bo jest szybkostrzelna :) Ale ty masz juz 2 bronie, z którymi 30 wbijesz spokojnie i bez zadnych problemów. Double slot i powinno być super.

Podaj mi linka do profilu, bo m82 nie ma takiego zasięgu.

Coś albo to zrobiłeś od razu po wprowadzeniu broni albo kłamiesz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

m82 ma zasięg 254 metry, a po dodaniu precyzyjnej ma 354, więc nie możliwe tyle. Tak czy inaczej ja kupię tę broń i z pewnością będzie mi lepiej niż w m95, którego przeładowuje 2 sekundy zanim 2 raz strzeli.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

m82 ma zasięg 254 metry, a po dodaniu precyzyjnej ma 354, więc nie możliwe tyle. Tak czy inaczej ja kupię tę broń i z pewnością będzie mi lepiej niż w m95, którego przeładowuje 2 sekundy zanim 2 raz strzeli.

Nie polecam, bulletdrop okropny.

Opublikowano

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy rof M82 nie jest mniejszy? 12 na minutę bodajże?

@Top

Nie opłaca się. Bierz pistolet jak nie masz, double slot albo SKS.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy rof M82 nie jest mniejszy? 12 na minutę bodajże?

@Top

Nie opłaca się. Bierz pistolet jak nie masz, double slot albo SKS.

i co z tego, że ma minimalnie mniejszy (jakieś 2 kule więcej strzelisz) jak to jest tak gówniane, że aż żal dupę ściska.

Z A n D na omanie nie można tym nawet snajpić.

I nie ogarniam jak koleś nagrał filmik z 401m z m82 na dalianie.

Opublikowano

i co z tego, że ma minimalnie mniejszy (jakieś 2 kule więcej strzelisz) jak to jest tak gówniane, że aż żal dupę ściska.

Z A n D na omanie nie można tym nawet snajpić.

I nie ogarniam jak koleś nagrał filmik z 401m z m82 na dalianie.

No to ma większy, jak 2 kule więcej :D Myślałem, że jest wolniejsza nawet od M95 ;) Co nie zmienia faktu, że broń do dupy... oby M98 okazało się lepsze.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...