Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heroes of Might and Magic

kakuzu22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z grą w temacie. Od razu mówię, że nie wiem w jakim dziale to napisać. Mianowicie w HoMaM III wchodzę w nową grę > multiplayer > tcp/ip i tam mój kolega zhostował grę (używamy programu hamachi) i drugiemu koledze udało się wejść na ten serwer. Mi akurat się nie udaje, bo gdy wchodzę w search i pisze IP kolegi z hamachi, to czekam chwilę i nagle pisze "The ip adress was not found" czy jakoś tak. Potrzebuję odpowiedzi jak na ten serwer wejsć. Zapora systemu windows i anti-virus wyłączony (NOD32).

Opublikowano

Może wina leży po stronie wersji gry?

Ostatnio jak chciałem pograć z kumplami to jeden miał problem, ponieważ miał on wersję 3.0, natomiast reszta 3.1 (taki przykład z HOMAM V )

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

dokladnie, problemem moze byc wersja gry, zainstalujcie sobie te same patche czy coś, + wersja hamachi może mieć znaczenie ! proponuje tworzyć serwery h3 m&m na programie gameranger ;]

VsxuB58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...