Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Niemogę wejść na żadny serwer !

kaczor211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Niemogę wejść na żadny serwer ! Wyrzuca mnie , za 1 razem: Zostałeś wyrzucony z serwera, a potem i tak zawsze: Klient zawiera nieprawidłowe dane ! Robiłem reinstalll, usunołme pliki w moje dokumenty battlefield heroes ! Czy jest jakaś rada ?
PS: Nie używam hacków, ani modyfikacji dzięki której ma się wszystkie itemy dostępne na samouczku.

O rany , teraz sprawdziłem niestety dzięję się ti tylko na moim głównym koncie ! wydałem tam 500 zł ;/

Dokładnie teraz wszystko jasne, dzieję się to tylko na mojej 1 postaci, inne działają.

33bzwph.jpg

Opublikowano

Ten pierwszy komunikat wyświetla się wtedy, gdy masz bana od Admina servera lub jest limit danej klasy. Ten drugi może być spowodowany tym, że masz na swoim bohaterze nieważną rzecz - jej limit czasu minął.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Spróbuj tak, zresetuj umiejętności , po wczorajszym bugu z umiejętnościami i sklepem są przeróżne hece, mój brat miał identycznie tak jak ty. Spróbuj tak jak powiedziałem.

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...