Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję grafika do stworzenia layoutu strony oraz jakieś itemki.

Grę tworzę sam, lecz moje umiejętności graficzne nie są zbyt wysokie aby stworzyć itemy :).

Coś o mnie:

Nazywam się Mateusz. Mam 16 lat. Styczność z programowaniem mam od około roku. Wciąż się uczę, ale do przypomnienia sobie poniektórych rzeczy postanowiłem stworzyć jakąś grę.

Dla ciekawskich, programuję w PHP( OOP, PDO ), JavaScript(jQuery) & AJAX oraz znam HTML5 i CSS3.

Aktualnie uczę się Javy.

Nie planuje na początek żadnego wynagrodzenia dla grafika, lecz chciałbym aby to była dłuższa współpraca, ponieważ nie planuje za poprzestać na jednej stronie / grze przeglądarkowej.

Prosiłbym o wykorzystanie tego wzoru zgłoszenia:

Imię:

Wiek*:

Doświadczenie:

GG:

*ewentualnie

Do osób, które podały zgłoszenie postaram się napisać i tam powiem więcej na temat szczegółów dot. tej współpracy :)

Mile widziane osoby, które chcą poprawić swoje umiejętności graficzne, bo mam tego świadomość, iż profesjonaliści za darmo pracować nie będą chcieli.

Wszelkie posty typu: "Nikt ci za darmo pracować nie będzie", uważam za spam.

...

Opublikowano

Jak już pisałem, szukam grafika do dłuższej współpracy tzn. do kilku projektów, a także do rozwijania graficznie tych projektów.

Pisz gg jak zainteresowany.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...