Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Normale - randomy

xDomer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czego zależy dobór randoma na normalu, mam platyne III i szuka mi bronzy 1-2, silvery... na normalach .. Bedą lajki :)

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał, nie dobiera ci tutaj graczy po twoim ELO, tylko po twoich wygranych. A nawet między jaki jest stosunek wygranych do przegranych

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

System dobierania przeciwników w matchmakingu gier normalnych zależy od twojego w/l ratio : wygranych do przegranych.

1k win / 1k loose : ratio 1.0
1k win - 2k loose: ratio 0.5
2k win - 1k loose - ratio 2.0

Pamiętaj też:
1k win 1k loose - ratio 1.0
200win 200 loose - ratio 1.0.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Na normalach wynik z rankedów nie ma nic do gadania.

System bierze pod uwagę:

• Ratio wygranych względem przegranych
  • Ilość otrzymanych raportów za słabą grę.

Tak więc możesz trafić nawet na bronze'iaków jeśli masz np. więcej przegranych niż wygranych, a możesz trafić nawet na diamonda jeśli normale dobrze ci poszły.

Opublikowano

Masz Platynę III? Nie graj normalów pozdro... tylko stracisz poziom jak będziesz grał z bronzami, silverami czy nawet goldami :)

Opublikowano

Masz Platynę III? Nie graj normalów pozdro... tylko stracisz poziom jak będziesz grał z bronzami, silverami czy nawet goldami :)

up ma rację. ostatnio grałem tylko rankedy i po kilku tyg zrobiłem sobie kilka normali i byłem załamany tym poziomem. na prawdę nie warto sobie tym d**y zawracać, wystarczą trolle na rankedach ale sama presja zwycięstwa i widmo porażki i utraconych punktów często narzuca taką dyscyplinę i poziom gry, że po pewnym czasie, będziesz chciał grać tylko rankedy. :)

Opublikowano

w/l ratio no i dosyc losowe, nie beda Ci sie przeciez trafiac same osoby z platyna / goldem, bo zazwyczaj najwiecej ludzi, ktorzy graja normale to prawdopodobnie unrankedy i silvery, a jak Ci sie nie podoba to idź po prostu na rankedy :>

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Największy poziom w normalnych draft xD , cass w jungli lub ashe ap . Hehe. Ale co jak co nie opłaca się grać normalnych jak tyle rankedów grałes. Chyba , że 3v3 , ale to też nie specjalnie , bo to inne przedmioty inny balans itp mapa itd.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...