Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, stworzyłem tą dyskusję abyście wypowiadali się co sądzicie o tym jakby wprowadzili SSJ2 dla wszystkich ras, co o tym myślicie ? Moim zdaniem to dobry pomysł i będzie pewnie wprowadzony w przyszłości gdyż Dragon ball Online idzie równo z anime.

Co sądzicie o SSJ2 ? Jak wyobrażacie sobie atrybuty tej umiejętności ?

Jakby został wprowadzony SSJ2 dla humanów to jakie umiejętności dostały by takie rasy jak Majin albo Namek ?

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jak dla mnie to Majin powinni dostać formę Majin Pure Evil, a Nameczanie jakiegoś "Super Nameka" którego otaczałby jakaś aura, ale jest normalnego wzrostu.

Opublikowano

Jak dla mnie to Majin powinni dostać formę Majin Pure Evil, a Nameczanie jakiegoś "Super Nameka" którego otaczałby jakaś aura, ale jest normalnego wzrostu.

Dobry pomysł, zgadzam się z tym, Namekowi zmieniałby się wygląd na groźniejszy a Majinowi tak samo tylko byłby szary jak w Anime.

Opublikowano

Z tym SSJ2 to nie jest głupi pomysł, ale byłby problem np. z Fighterem u humanów który w ogóle by go nie utrzymał, tylko Turtle i Crane mogliby coś zdziałać, i już by leżał balans postaci pomiędzy np. Turtlem SSJ2 a Fighterem bez SSJ, gdyż fighter nie utrzymuje aktualnego SSj przy PVP ;).Następny problem to Namek, nie wiem jaka mogła by być transformacja dla niego.Co do Majina problemu nie ma, żeby znaleźć dla niego jakoś transe.

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

Opublikowano

Dla nameka napisał kolega wyżej ale z tym ssj2 co napisałeś to bez sensu będzie bo SSJ i ssj2 będą mieli Crane i Turle a Fighter z swordem tylko ssj więc ciężko by miał fighter i sword.

Opublikowano

I jak latanie się przedstawia?;p

Coś mi update szwankuje, jutro spróbuję na laptopie.

edit : Można latać na ssj :)

lfia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...