Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC

serni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) zastanawiam się nad kupnem adc do 4800. Mam do wyboru Twitcha, Eza i MF'ke. I tutaj pojawia się moje pytanie w Waszą stronę, która z tych postaci jest silna i gra nią nie staje się szybko nudna i monotonna ? Możecie również polecić mi inne postacie do tej kwoty(nie koniecznie adc) ;) Proszę o wypisanie plusów i minusów

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Ez ma bardzo fajny escape system aoe ulti i fajny poke jak na adc z q i w fajnie sie nim farmi i uzywajac skili zmniejszasz cd.

Mf ma fajny passyw duuzo movent speeda na starcie wiec możesz sobie odpuścić nawet butki na starcie, jej q jest dość mocne aoe e skill i aoe ulti które w połaczeniu z np. soną albo j4 robi duużo ^^

Na moje lepsza jest mf nie nudzi sie tak szybko

Opublikowano

Ez ma bardzo fajny escape system aoe ulti i fajny poke jak na adc z q i w fajnie sie nim farmi i uzywajac skili zmniejszasz cd.

Mf ma fajny passyw duuzo movent speeda na starcie wiec możesz sobie odpuścić nawet butki na starcie, jej q jest dość mocne aoe e skill i aoe ulti które w połaczeniu z np. soną albo j4 robi duużo ^^

Na moje lepsza jest mf nie nudzi sie tak szybko

na żadnym adc się nie butuje butów na starcie ..... EZ lepszy bo ma skillshoty więc z automatu o wiele więcje czasu trza poświęcić aby nim ogarniać :P

Opublikowano

Za pomoc dostajecie lajki ;) a ja jeszcze poczekam na kilka opinii

32zug69.png

Opublikowano

Także poleciłbym ci Miss Fortune :) Ma świetny damage i bardzo mocny poke, który leci w dwa cele (jeżeli masz brak zasięgu, to możesz odbić kulę od moba)
Jednak jeśli szukasz czegoś na tanki, to polecam ci Vayne :) Ma chyba największy dmg z ADC , lecz strasznie papierowa.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Ja osobiście polecam Ci teemo, super postać do trollowania, ładne dmg przy dobrym buildzie.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Okey dziękuję wybieram Miss

32zug69.png

Opublikowano

Polecam Ci kupić Teemo. Dosyć łatwa postać do ogarnięcia. Wczoraj jak nim grałem zrobiłem mega troll, a mianowicie mój team przegrywał, ale przeciwny team nie miał już wież nexusowych, więc sprzedałem wszystkie itemki, kupiłem same Phantom Dancery i poszedłem pod nexusa. Czekałem (na pasywce) aż każdy odejdzie na dobrą odległość i zaatakowałem. Staty co prawda miałem 4/6, ale win był, a oprócz tego zabawa z trollowania.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

MF :

+slow

+dobitka z q

+OP ult na TF'y

+dobry haras

+dobry esc.

-pasywka która czasami utrudnia ucieczke

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Można zamknąć temat

32zug69.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...