Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Antywirus BitDefender

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam problem z moim antywirusem BifDefender, a mianowicie blokuje mi pliki, które uznaje jako wirusy, lecz nimi nie są. Chodzi głównie o lunchery prywatnych serwerów stawionych na hamachi. Za każdym razem mi go usuwa, nawet gdy wyłączę ochronę i dodam do wyjątków, gdy chcę go odpalić, usuwa go i dupa czarna! Pomocy!

Opublikowano

Mu sie pojebało kurwa! Wszystko zaczyna mi usuwać i uznaje za Worm Generic 371506! Już poszło office, lol, cs, sketchup i w ciul innych rzeczy, co robić!

Opublikowano

Ciekawa sytuacja .

A tak po za tym nie ten dział ,chociaż nie sądzę że to fałszywe alarmy ,ale jest to możliwe .

Hmm wkleiłem nazwę wirusa i ku mojemu zdziwieniu na virustotal.com :

https://www.virustotal.com/pl/file/796dead8b99de2024a7dc773ecffd9954c12433bb0ca4b6b931fa352a19beebb/analysis/

Wygląda na to że masz wirusa Neshta .

Jest to wirus polimorficzny który zaraża i niszczy wszystkie pliki wykonywalne na wszystkich dyskach .

Dlatego BitDefender wykrywa w prawidłowych miejscach infekcje , bo te pliki są zarażone .

Najpierw niech jakiś moderator przeniesie ten temat .

A ty wstaw log OTL :

http://www.mpcforum.pl/topic/679592-tutlogi-co-i-jak/

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Pobierz Dr Web Cure It Live CD wypal i skanuj PC'ta i lecz wszelkie pliki jakie znajdzie zarażone, jednak możesz się liczyć z tym że pliki systemowe trza będzie podmienić na oryginalne bo będą mogłby błędnie działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...