Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam stary telefon,chyba od podstawówki,teraz jestem w 3 gimnazjum.

I mam pewien problem,dostałem kare od Plusa,za nie doładowywanie konto wszystko ok,kasa przelana,ale chyba dodali mi kilka miesięcy do umowy.

Komórke mam od podstawówki,i jak sprawdzałem ile miesięcy mam do nowego modelu komórki (wymiany) to pokazuję,że mam 20miesięcy.

Plus oprócz kary pieniężnej mógł mi dodać kilka miesięcy do umowy?

Bo raczej nie bierze się komórki na 5 lat :D

Koledzy mi powiedzieli,ze powinien iść tam do salonu i zapytać o możliwość wymiany,bo twierdzą,że mogę wymienić.

Jak to jest?

Opublikowano

Przy zakupie telefonu powinieneś mieć umowe , a w niej określony termin użytkowania tego telefonu . Po zakończeniu umowy tej co masz na kartce , a nie patrząc infor. przez neta możesz zmienić fona na nowego , a 5 lat to wystarczająco dużo żebyś mógł tego dokonać.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Tak długo?? Ja pierwszy fon miałem umowę na 3 lata, a podczas tego wymieniłem 3 telefony bo się rozwaliły ;D A i Plus to dziady, teraz się przekonałem gdy przeszedłem do innej sieci.. Robią te reklamy typu OBA MA głównie skierowane do młodzieży i nie tylko. Ostatnio im się pomysły skończyły na reklame i teraz taka dali ;)

Opublikowano

Tutaj to każdy Ci powie coś, ale nie wiadomo czy to prawda. Zadzwoń do obsługi klienta lub idź z wszystkimi papierami do plusa i wszystko powinno się wyjaśnić

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...