Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] serwer na kamer modzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem odpalić pewien serwer na kamer modzie i gdy to zrobiłem to w grze nie ma żadnych npc i w ogóle nie widzę mobów, zbroi i broni. Dodam iż na serwerze npc są całkowicie inne niż te co były zazwyczaj na serwerach. Co mam zrobić żebym mógł to wszystko widzieć i grać przez moda, z góry dziękuję :)

Opublikowano

Musisz zainstalowac moda do clienta tego serwera.

W cliencie serwera znajdują się potrzebne pliki, aby widzieć itemy takie jak zbroje, bronie, więc tam go zainstaluj.

Opublikowano

Trzeba rozpakować root z clienta servera wyciągnąć z niego npclist , atlas info pliki msm podmienić je w katalogu "mod" pliki 'msm" w folderze msm"

Rozpakowujesz jeszcze locale_pl wyciągasz item_list i item_proto podmieniasz w folderze "mod"

Opublikowano

Trzeba rozpakować root z clienta servera wyciągnąć z niego npclist , atlas info pliki msm podmienić je w katalogu "mod" pliki 'msm" w folderze msm"

Rozpakowujesz jeszcze locale_pl wyciągasz item_list i item_proto podmieniasz w folderze "mod"

jakim programem mam to rozpakować ?

Opublikowano

czy mógłby mi ktoś to dokładnie opisać co zrobić, bo ja tego nie umiem :( i proszę mi nie podawać poradnika od kamer, ponieważ mi on nie działa. Dam limit + oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...