Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wylaczyc te reklamy?!

Cetera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z gory sorrki ze nie ten dzial, ale mam pytanko jak w temacie, chodzi mi o te reklamy przy postach, bo widze ze nie wszyscy je maja... I czy mozna je wgl wylaczyc...

Administracje prosze zeby nie zamykala bezrozwiazania, albo prosze o przeniesienie w dobry dzial

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Nie wiem jak jest z gold member ale nawet ludzi z mniejsza iloscia postow niz ja nie maja przy swoich postach tych reklam...

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

google chrome i chyba firofox ma dodatek adblock nie wiem jak z pozostałymi przeglądarkami ale wpisz w google adblock

blokuje też reklamy na yt itp itd

Opublikowano

Z gory sorrki ze nie ten dzial, ale mam pytanko jak w temacie, chodzi mi o te reklamy przy postach, bo widze ze nie wszyscy je maja... I czy mozna je wgl wylaczyc...

Administracje prosze zeby nie zamykala bezrozwiazania, albo prosze o przeniesienie w dobry dzial

By je wyłączyć musisz prawdopodobnie zdobyć rangę/plakietkę Gold Member z konkursów lub np. na święta za mini-konkurs.

Jest też plugin AdBlock działający na google chrome/firefox/opera itd

Opublikowano

Jak masz chrome to zainstaluj AdBlock ja mam od paru miesięcy i te denerwujące reklamy na fb,mpc czy tam innych.. są wyłączone a jak gdzieś Ci wyskoczy to możesz zablokować ją ^_^

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Mi reklamy przy postach znikają po zalogowaniu :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mi one przeszkadzaja... Bardzo przeszkadzają, ale jeżeli mysle sobie o zainstalowaniu adblocka, to przeciez... MPC moze upasc... D: Kasy brak... :D

Opublikowano

Usuń ciasteczka.

Zainstaluj AdBlocka lecz podobno na forum zakazany.

Lub zdobądź GoldMembera chociaż nawet z tym niektórzy reklamy widzą

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...