Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Metin2 w Minecraft(wypali?)

Czy ten serwer wypali?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wypali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, stowrzyłem serwer w minecraft w oparciu na gre Metin2, jest to wersja testowa.

Krótki opis:

Na serwerze są NPC u których można kupić bronie/zbroje/jedzenie oraz kowal (jestem w trakcie tworzenia questów)

za zabicie moba dostaje się "Yang" za które można kupić coraz to lepsze eq.

Jest kilka Expowisk. Nie są to jakieś tam expowiska... Tylko mapki na których możemy zabijać moby coraz to mocniejsze i otrzymywać więcej "yang".

Moby na mapach:

Dolina: wilk, ocelot, krowa, świnia, owca

Pustynia: rybiki, pająki, szkielety, creepery

DT: Pigzombie, blaze

V1:Zombie, pigzombie, pająki

Mapa VIP; w budowie.

Jest arena PVP.

Narazie to tyle serwer jest otwary, oficjalnego otwarcia jeszcze nie było.

Jak byś ktoś chciał IP:5.9.120.149:25705

Bigos Bigos...

Opublikowano

No no pomysł dobry, lecz musiałbyś zrobić TXTPacka podobnego z metina, oraz nazwy przedmiotów/mieczy itd. jak z metina. Jeszcze żeby na serwerze były jakieś atrakcje ponieważ taki serwer by się szybko znudził :)

Opublikowano

Miło mi ,pracuje nad serwer od tygodnia, narazie można grać jak mówiłem Oficjalne otwarcie będzie, ale na 1.6 gdy podobno wejdą konie :p Każdy będzie mógł posiadać swojego.

Bigos Bigos...

Opublikowano

Może i nie jest ale spróbować nie zaszkodzi :)

Bigos Bigos...

Opublikowano

Siemka do tego serwera mógł byś użyć plugina Multiverse-Core na dodatkowe mapy np: na 1: mapie dolina orków, na 2: pustynia, na 3:Loch Pajaków poziom 1,2 na 4:Góra Sohan na 5:Wieża Demonów itp.. Trochę za dużo ale dasz radę. :D

Pozdro.

Opublikowano

Wiem jeszcze długa droga przedemną. Lecz peszukuje ludzi, pomysł wymyśliłem przed snem heh :P

Bigos Bigos...

Opublikowano

wiesz można zrobić loch v1, v2,doline,pustynie na jednej mapie a na 2 cos innego ale musisz tak to zagospodarować żeby jak na mniej map było

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Nie trzeba robić map porostu się wszystko w jednej zrobi. Przecież V1.V2 nie będą epicko wielkie :)

Bigos Bigos...

Opublikowano

W serwerach PvP też się nie buduje :P a to jest bardziej rozszerzona wersja PVP można tak powiedzieć, lecz będą tereny gildi... A materiały będzie można nabyć od mobów handlarzy lub wyprodókować samemu...

Bigos Bigos...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...