Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TibiaAuto - Szansa na bana

ReDoUnDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka jest szansa że dostane bana jeżeli ( w tej chwili) skilluje sobie na trollach w carlin? Potem mam zamiar iśc na kopalnie i tam używać bota?

Opublikowano

Witam, jaka jest szansa że dostane bana jeżeli ( w tej chwili) skilluje sobie na trollach w carlin? Potem mam zamiar iśc na kopalnie i tam używać bota?

Szansa jest nikła jeżeli nikt Cie nię zraportuję , musisz być czujny i jak ktoś bd szedł i się pytał to odpisz mu, ja skilowałem tibią auto na slimach pod kopalnią kazo i nie dostałem bana.

Następnym razem używaj prefixów[Pytanie]

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Szansa jest nikła jeżeli nikt Cie nię zraportuję , musisz być czujny i jak ktoś bd szedł i się pytał to odpisz mu, ja skilowałem tibią auto na slimach pod kopalnią kazo i nie dostałem bana.

Następnym razem używaj prefixów[Pytanie]

Okej, no to dobrze :) Mam się na baczności i będe uważał na ludzi, dziękuje za odpowiedź i przepraszam za prefix :)

Opublikowano

jedni mają pecha i bana po pierwszym dniu a inni nic ja np boce na Guardi od kąd dostałem komputer [7LAT temu] na jednym Acc i nigdy nie miałem bana a wybocilem tam 230+ Ek Guardia 150 ms Nova i inne nooby cash makery itd.wiem jedno na serwerach non-pvp masz większą szansę na bana bo więcej ludzi expi nie boi się pk bo nie ma przydzielcie taki brazol na respa reportnie cię strapuje korytami i dead xD co innego na PVP gdy widzę kogoś z br to odrazu czacha na nich xD a potem się boją podejść a co dopiero reportnie cię. sry za ortograficzne ale pisze z tele .

xmMfHrm.png
Opublikowano

jedni mają pecha i bana po pierwszym dniu a inni nic ja np boce na Guardi od kąd dostałem komputer [7LAT temu] na jednym Acc i nigdy nie miałem bana a wybocilem tam 230+ Ek Guardia 150 ms Nova i inne nooby cash makery itd.wiem jedno na serwerach non-pvp masz większą szansę na bana bo więcej ludzi expi nie boi się pk bo nie ma przydzielcie taki brazol na respa reportnie cię strapuje korytami i dead xD co innego na PVP gdy widzę kogoś z br to odrazu czacha na nich xD a potem się boją podejść a co dopiero reportnie cię. sry za ortograficzne ale pisze z tele .

Co nie zmienia faktu ze TA jest i tak najbardziej wykrywalnym botem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...