Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Zarabianie za wyświetlenia reklam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Jaki według was serwis oferuje największą stawkę za wyświetlanie reklam.
Chodzi mi o takie sprawdzone z których zysk jest zadowalający i z których samy korzystaliście. ;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja tam polecam TechCPM.com stawki nawet ładne no i wypłacalne bo dostałem 2 wpłaty nie duże ale zawsze coś

Z ciekawości zapytam - jakie stawki tam są za 1000 wyświetleń z Polski?

Opublikowano

Cytuję "

Przedstawiam wam nowy serwis CPM płacący za wyświetlenia bannera.

bannery wyświetlają się w formie pływającej, tzn. można ustawić banner w określonym miejscu aby cały czas się pojawiał po odświeżeniu strony np. na samym dole ekranu.

Minimum wynosi tylko 0.01$ i płacą na paypal do każdego 10 dnia kolejnego miesiąca. czyli pieniądze zarobione ze stycznia dostaniemy do 10 lutego i tak dalej.
Wypłacają automatycznie więc nie musimy prosić o żadne wypłaty.
Stawki to 0.3$-1$ za 1000 wyświetleń bannera.
Statystyki są aktualizowane co 24 godziny czyli zarobki z niedzieli zobaczymy w poniedziałek.

"

<?php
$kobieta = 'zmienną jest';
?>

Opublikowano

Cytuję "

Przedstawiam wam nowy serwis CPM płacący za wyświetlenia bannera.

bannery wyświetlają się w formie pływającej, tzn. można ustawić banner w określonym miejscu aby cały czas się pojawiał po odświeżeniu strony np. na samym dole ekranu.

Minimum wynosi tylko 0.01$ i płacą na paypal do każdego 10 dnia kolejnego miesiąca. czyli pieniądze zarobione ze stycznia dostaniemy do 10 lutego i tak dalej.

Wypłacają automatycznie więc nie musimy prosić o żadne wypłaty.

Stawki to 0.3$-1$ za 1000 wyświetleń bannera.

Statystyki są aktualizowane co 24 godziny czyli zarobki z niedzieli zobaczymy w poniedziałek.

"

O jakim serwisie mówisz?

Opublikowano

Chodzi o :

techcpm.com

Na samej górze danielhinz napisał, potem Firankowy się spytał jakie mają stawki a cinamicom odpowiedział cytatem z jakiejś strony.

Opublikowano

Wątpię, żeby którakolwiek z firm przebiła stawkę od Google AdSense.

www.google.com/adsense

ale to jest chore że trzeba mieć domene pl , a jak ktoś ma subdomene to lipa , a ile kosztuja taka domena pl ?

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

ale to jest chore że trzeba mieć domene pl , a jak ktoś ma subdomene to lipa , a ile kosztuja taka domena pl ?

W 1and1 masz domeny .pl i com.pl za darmo.

Możesz użyć nawet fakenamegenerator.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Olałbym na starcie AdSense jeżeli nie będziesz miał 10k+ UV / dzień, bo poniżej tego od razu Ci wlepią bana za " nieprawidłowe kliknięcia " ...

A jako rejestratora domen polecam hekko.pl - rejestracja 14,76 zł , odnowienie 54,12 zł czyli nie tak źle. Dla porównania nazwa.pl oferująca rejestrację za 9,90 i przedłużenie za złodziejskie 100 zł B)

Opublikowano

Czekajcie, bo się trochę pogubiłem. ;P Wiec to jest tak że trzeba kliknąć w tą reklamę? I płacą za klikniecie a nie za wyświetlenie? ;)

W AdSense są zarówno CPC i CPM, ale chodziło mi o to, że mniejsze strony w AdSensie mają małą szansę na przetrwanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...