Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium czy podstawka

GameOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy oplaca sie kupić premium za 55zł? Kupiłem ostatnio samą podstawke za 2dyszki ale dowiedziałem się że teraz na niej za dużo nie pogram bo ludzie grają na dodatkach

Opublikowano

Aktualnie premium kosztuje 119.00zł ale mimo to jest warte swojej ceny. Na podstawce również dużo i przyjemnie pograsz(często gram na podstawce mimo premki, bo lubię te mapy). Premium daje dostęp do bitew jakiś wcześniej nie doświadczyłeś i jest niewątpliwie pewną odskocznią od podstawowej wersji. Jeśli nie kupiłeś premium a szkoda Ci teraz pieniędzy poczekaj na promocję, która prędzej czy później nadejdzie. Z premium będziesz miał co robić, chęć wykonania wszystkich zadań jest niekiedy elementem wciągającym w grę a ukończenie jakiegoś zadania daje minimum satysfakcji no i będziesz miał też dostęp do bety BF4 co pozwoli sprawdzić twój sprzęt i może nakłoni do zakupu kolejnej odsłony Battlefielda. Mam nadzieje, że trochę pomogłem i pozdrawiam :)

lts2.png

Opublikowano

Nie prawda, że ludzie nie grają na podstawkach, bo wiele premium nawet gra. Teraz kupiłem podstawke, ale żaluje, bo mogłem kupić premium, bo masz większe możliwości.

Opublikowano

Ja mam cały czas podstawkę i na ilość graczy nie narzekam, zawsze mogę pograć na wielu zapełnionych serwerach. Niemniej za taką kwotę jest premium jest warte uwagi. Chyba, że interesuje Cię tylko konkretny dodatek, nie wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...