Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nexalia na Kamerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spotkało mnie parę błędów :

1. Nie widzę itemów , mimo że rozpakowałem locale xx, wziąłem item_list, item_proto i wkleiłem do folderu 'mod' w modzie. W serwerinfo , zaznaczyłem wszystko poprawnie, a mimo to nie widzę ulepszenia bransoletki z nieb. łez ---------> bransoletka grozy

2. Nie działa klawisz 'x' odpowiedzialny za bonusy

3.Wierzchowce ... i tu największy problem. Przeszukałem prawie całe forum. Od początku zamiast konia dostajemy pieczęć wilka. Byłoby wszystko ok , ale postać zamiast jeździć na zwierzęciu , wygląda (za przeproszeniem xD) jakby 'ruchała' podłoge. Stoi w miejscu i się nie rusza. Inni mają tak samo. Pobrałem wcześniej plik 'wierzchowce2.rar' było wszystko ok , ale nie można było wbić do av2 , bo odrazu logało. Podejrzewam , że z innymi mapkami też tak będzię;/

Zanim uruchomiłem moda skopiowałem folder 'pack' z clienta , podmieniłem z moda , oraz dodałem npclist + atlasinfo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...