Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Polish World proszę

palma3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na Polish World gdy odpalam clienta są chanele OFF Skoro na na stronce wyraźnie pisze że logowanie chanele itp jest Online.

Lecz pisze że jest 0 graczy online.

Wie ktoś w czym problem ?

Opublikowano

Serwer jest wyłączony i nie działa administracja nie daje żadnych znaków , że w ogóle co się będzie z nim działo . Najprawdopodobniej serwer będzie odpalony jak tylko ogarną wszystkie bugi i zaczną go zabezpieczać ( w ich stronę leciała ogromna ilość Ddosów ) i jak powiedział PolishWorld (admin) starają się go zabezpieczyć i być może zakupić nową maszynę . Mówiąc w skrócie Serwer JEST OFF TYMCZASOWO.

330cmj6.jpg

METIN2 SF.GAME Pomoc ITD.

Opublikowano

Serwer jest wyłączony i nie działa administracja nie daje żadnych znaków , że w ogóle co się będzie z nim działo . Najprawdopodobniej serwer będzie odpalony jak tylko ogarną wszystkie bugi i zaczną go zabezpieczać ( w ich stronę leciała ogromna ilość Ddosów ) i jak powiedział PolishWorld (admin) starają się go zabezpieczyć i być może zakupić nową maszynę . Mówiąc w skrócie Serwer JEST OFF TYMCZASOWO.

Napisali kilka dni temu że serwer puszczą o 17:00 dość że nie puścili to nawet teraz nie dali żadnych info itp kiedy serw ON

Gdyby chociaż napisali mniej więcej kiedy puszczą.

Bo nw czy nie odpuścić tego serwa ;/

Opublikowano

Palma3 wiem że napisali ... wiem że olewają graczy ale musi czymś być to spowodowane. Proszę administratora o zamknięcie tego tematu nie ma o czym dyskutować.

330cmj6.jpg

METIN2 SF.GAME Pomoc ITD.

Opublikowano

Napisali na stronie głównej informacje więc cierpliwości .

Bo maszyna jest Online... a serwer nie ;p

Może jutro odpalą, ale to nie jest w 100%

Dlaczego na Polish World gdy odpalam clienta są chanele OFF Skoro na na stronce wyraźnie pisze że logowanie chanele itp jest Online.

Lecz pisze że jest 0 graczy online.

Wie ktoś w czym problem ?

Pisze tak dlatego, że jest on, ale tylko dla administracji ! Gdy wbili na serwer i logowanie wyłączyli tylko i poprawiąja,dodają przeróżne rzeczy ! . PolishWorld to serwer zagadka trochę ; D

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

@Up, wg mnie kolejny denny serwer. Znaleźli jakąś większą lukę i próbują ją łatać, obecność graczy teraz im będzie przeszkadzać dlatego milczą, wg mnie za kilka dni wszystko im całkiem jebnie.

59649524317135950350.png

Opublikowano

Rozumiem serwer OFF ale chociaż napisali by co robią itp Robimy to i to zajmie nam to około 3/4 dni a nie że nic nie napisali co robią nie wiadomo ile im to czasu zejdzie ani nie wiadomo czy serw nie padnie...

INFORMACJE

W dzisiejszym dniu naprawiamy kilka bugów zwiazanych z expem i dropem yang.

-> Ceny u chandlarzy dostosujemy do dropu.

-> Gdy tylko serwer będzie online to poinformujemy was o tym na stronie.

Prosimy o cierpliwość.

Rozumiem tylko zanim to napisali pisali ze do jutrzejszego dnia im to zejdzie do godziny 17 a tu serw 4/5 dni nie chodzi ...

A zapewniali nas że nie będzie żadnych PROBLEMÓW związanych ze STARTEM SERWERA itp ...

Opublikowano

Witam Przepraszam ale nie miałem czasu przeszukiwać całego mpc aby wam napisać co i jak :D ponieważ naprawialiśmy serwer.

1. Serwer jest jeszcze OFF z powodu kilku bugów związanych z expem, dropem, i innymi mniejszymi błędami.

2. Ponieważ nie mieliśmy gdzie ich zamieszczać tutaj na mpc. (Informowałem ludzi na YT i na gł. stronie)

3. Tak forum jest ważne ale nie mamy czasu aby teraz się nim zajmować mieliśmy ważniejsze sprawy dotyczące jak najszybszego uruchomienia serwera ;]

SERWER BĘDZIE ONLINE NAJPRAWDOPODOBNIEJ DZISIAJ. WSZELKIE INFORMACJE ZNAJDZIECIE NA STRONIE GŁ.

POZDRAWIAMY TEAM PolishWorld

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...