Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Z Hackami !

xlloollx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ...

Mam problem z MH 4.1/4.3 mam oby dwa od Bonjo1 marco polo a wiec ..Wlaczam metka odpalam hacka parametry ustawiam max 3.1 atak move nie ustawiam ani reszty ...Udazam moba i mnie kicka nawed mu 1 hp nie zabiore, wczesniej tak nie mialem co sie dzieje pomóżcie dam 5*

Admin Cienia
Opublikowano

Ten działa po aktualizacji (przynajmniej mi)

MultiversionHack by banjo1 v3.90

To jest ukryta treść, proszę

Do każdego pliku zamieszczany skan pliku ze strony virustotal.com Proszę się do tego zastosować.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Ten działa po aktualizacji (przynajmniej mi)

MultiversionHack by banjo1 v3.90

To jest ukryta treść, proszę

Niestety ale mi nie działa... A komuś jeszcze działa ???

Polska.Kraj którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu.

Opublikowano

Pewnie już szuka sposobu na obejście nowych zabezpieczen mysle ze 1-3 dni i bedzie nowy hack....;p

Polska.Kraj którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...