Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UWAGA] Chcesz kupić/zapłacić za WarZ Paysafecard (PSC) ? Wybierz coś innego!

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!
*Jeśli zamierzasz kupić/zapłacić za grę (WarZ)metodą Paysafecard (PSC), a jeszcze nie kupiłeś PSC, to NIE KUPUJ!
Z tego co widzimy, od paru dni
sprzedawca
/usługodawca (WarZ) wyłączył możliwość wyboru **EUR przy zapłacie i obsługę PSC ***spoza USA (na pewno Polski i pewnie całej Europy).
Czy to już "na amen" ? Nie wiem, ale obecnie tak to wygląda.

* można przyjąć, że skoro tu zajrzałeś to i tak dup... no ale może komuś się przyda :)
** było to o tyle korzystne dla nas, że kupno PSC za 50zł. pozwalało bez problemu na kupno gry (przy opcji EUR) a w $ konieczne jest dokupienie kolejnego PSC za 20 zł. :(
*** z tego co czytałem, kiedyś podobna syt. była przy LoL. Nie wiem jak jest teraz.

test

Opublikowano

ja 2 miechy temu kupywałem za EURO i psc 50 zł nie starczył bo zabrakło 17 centów i wtedy musiałem dokupić PSC

Oczywiście że tak, kurs wg. Paysafcarde cały czas się zmienia, ale ogólnie (a 4 dni temu sprawdzałem) można było stosując EUR kupić za 50 zł WarZ i jeszcze 7 eurocentów zostawało w "kieszeni" :rolleyes:

Teraz nie ma możliwości wyboru EUR i tym samym NA PEWNO kupno PSC za 50 zł. nie styknie (a czasami mogło - w zależności od kursu- jeśli się wybrało EUR)

test

Opublikowano

Już o tym powiedziałem 1 ziomkowi co się pytał, pisałem z "konsultantką" tego czegoś i napisała mi, że mają jakąś awarie i włączą możliwość kupowania PSC w Poniedziałek (jutro), więc niech nie zwodzą was pozory nawet jeśli jest ikona kupienia PSC to nie kupujcie i czekajcie do poniedziałku/wtorku.

ov9t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...