Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Paru Programow

Gorbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo poszukuje paru programow a dokladnie darmowych programow do nagrywania filmikow w grze ( jezeli wychodzi zbyt duza waga tego filmiku to programu do konwertacji ) no i oczywiscie do przerabiania ich ( tak jak na poczatku zalezy mi na darmowych programach lub z crackiem i najlepiej zebyscie podali do nich linki)

Opublikowano

no dobrze to jest program do nagrywania a jeszcze do przerobki ma ktos moze cos dobrego i darmowego

@edit

aha dodam ze mam windows xp bo ten program ktory Ty podales dziala tylko na vista, 7 i 8

Opublikowano

Dxtory,

Fraps,

Bandicam,

Mirilis action,

Hypercam,

Xfire :)

Obaczaj sobie wszystkie na yt :)

Na pewno znajdzie się jakiś, który Ci się spodoba :)

Opublikowano

Do obróbki polecił bym Virtualdub co prawda jest po angielsku, ale prosty w obsłudze, posiada wiele opcji to montażu i konwersji filmów

Staram się pomagać w sprawach programów komputerowych.

Opublikowano

Mogę ci dać Actiona [pełna wersja]

Nie wiem czy ma virusy mi nic nie wykryło ale...

Ale jemu na XP nie zadziała. Co do programu to fraps, a obróbka to oczywiście sony vegas. Popatrz sobie różne poradniki w internecie bo ciężko go ogarnąć tak od razu.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

w trybie okna nagrywanie jest super bo o to by mi chodzilo ale co do Camtasia to jest platny a mi chodzi o darmowy

Opublikowano

doszedlem do wniosku ze najlepszy bedzie chyba HyperCam ( juz go uzywam i jest dobrze ) ale nie widze zeby ktos podal darmowy program do przerabiania

Opublikowano

to jak ma ktos program do przerabiania filmikow ( chodzi mi o darmowy i taki gdzie moglbym robic zblizenia i zwolnienia )

Opublikowano

to jak ma ktos program do przerabiania filmikow ( chodzi mi o darmowy i taki gdzie moglbym robic zblizenia i zwolnienia )

Sony vegas, masz trial na 30 dni.

Opublikowano

chodzi mi o darmowy

On jest darmowy. Trial czyli na 30 dni. Kończy się ta wersja, usuwasz go i jeszcze raz pobierasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...