Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biały Ekran POMOCY!

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem w Wot'em

Mianowicie po włączeniu launchera i kliknięciu "zagraj" czekam parę sekund wyskakuje okientko world of tanks (białe okienko) i znika na tym koniec 0 odzewu ....

Directa instalowałem i aktualizowałem ..reinstall był... macie jakieś pomysły jeśli coś trzeba będzie pobrać to piszcie , a i takie pytanko gdzie umieścić plik wot client patch?

A i gdzie jest plik preferences.xml bo nie mam folderu wargaming.net w roamingu ;/

Opublikowano

Co ma niby explorer do gry ? ;d ok spróbuję stery zaktualizować ... a i gdzie wsadzić tego patcha?

Opublikowano

Co ma niby explorer do gry ? ;d ok spróbuję stery zaktualizować ... a i gdzie wsadzić tego patcha?

Nigdzie nie wgrywasz patcha wchodzi na stronę producenta i szukasz swojego modelu karty graficznej i instalujesz, a to wchodzi samo do odpowiedniego folderu ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Nigdzie nie wgrywasz patcha wchodzi na stronę producenta i szukasz swojego modelu karty graficznej i instalujesz, a to wchodzi samo do odpowiedniego folderu ! .

heh źle zrozumiałeś mi chodzi o patch do gry :p

Opublikowano

Aktualizacja sterowników nic nie dała ;/ macie jeszcze jakieś propozycję :c?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...