Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mh Nie Dizała

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, po dzisiejszej aktualizacji, wklejam sobie obejście i niestety mh 5.0 nie działa. Dokładniej działa pick up oraz reszta, ale jak zaczynam bić to wywala z gry. to samo z teleportem.

Ma ktoś jakiś pomysł/ nowszą wersję hacka?

Opublikowano

ale jak zaczynam bić to wywala z gry

no to nie wlaczaj szybkosci ruchu i ataku na 50 to cie nie bedzie wywalac -,- proste... chyba najwazniejsze jest to, ze pickup dziala -,- ja juz na SH nie jade... mam lepsze sposoby na zarobienie niz kradziez bezszelestnego czy kd szamana +1..-,-

xxx

Opublikowano

Nie ustawiam na 50, tylko na 2 maximum. Pozatym nie kradnę, ale na pick upie mi zalezy, ponieważ nie chce mi sie klikać ciągle "z", bo aktualnie siedze w dt a drop jest mega;]

Opublikowano

Mam ten sam problem i nie jest on związany szybkością bicia.To jest związane z dzisiejszym update...Może ktoś ma większe informacje ???

Polska.Kraj którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu.

Opublikowano

upy jak was poslucham to mi cisnienie skacze ! te mh nie dziala a konkretnie one hit ! i na kazdym hacku jakim mam 1hit jest zablokowany, teraz trzeba czekac na nowy hack z dzialajacym 1hitem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...