Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam zamiar zaczac pisac bloga na blogspocie o pilce noznej reprezentacyjnej co musze zrobic jak pisac zeby ktos to przeczytal?

Opublikowano

No tak, jeśli się komuś spodoba to napewno coraz częściej będzie odwiedział.

Ale najpierw ludzie muszą wiedzieć że taki blog istnieje, dlatego reklama musi być

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Siemanko mam zamiar zaczac pisac bloga na blogspocie o pilce noznej reprezentacyjnej co musze zrobic jak pisac zeby ktos to przeczytal?

Pierwsze, co musisz zrobić, to nauczyć pisać poprawnie. Czyli przecinki, pytajniki, wykrzykniki, kropki etc. Zero błędów ortograficznych. A czytelnicy sami przyjdą, jak będą ciekawe tematy :) Możesz reklamować swojego bloga, na fejsie, czacie (Interia, WP) i z pewnością złapiesz kilku czytelników :)

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz pisać bloga o naszej reprezentacji to lepiej Ci się opłaci stworzenie własnej grupy kabaretowej.

@top

Nie używaj w kółko tych samych słów, stosuj przenośnie i pisz to tak jakby było to Twoim hobby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...