Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]Forge Of Empires.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://pl.forgeofempires.com/

Gra wciąż się rozwija, więc znajdzie się masa bugów do odkrycia, istnieje ona od roku. Gdzie dział by miał się znaleźć? W dziale Gry WWW.

Gra jest od twórców Plemion, które tutaj już egzystują, więc pomyślałem. Że kolejną ich produkcje można dodać. W grze chodzi rozwój naszej cywilizacji, coś na wzór serii Cywilizacja, tyle że przez przeglądarkę i z innymi graczami. W grze mamy 8 epok historycznych, zaczynając od epoki kamienia, kończąc na epoce przemysłowej. Z racji tego, że gra jest wciąż rozwijana, to prawdopodobnie dojdą kolejne epoki. Są też eventy w grze, zapewniające nam cuda świata.

Cheaty są? Nie spotkałem się z nimi, tylko z bugami jak np. Wrogi gracz zwycięża, mimo iż masz obronę dużą w mieście, bo to sterowane przez komputer jest wtedy.

Polecam się zastanowić. :)

Opublikowano

Ja jestem na nie to jest zwyczajna gra internetowa niczym nie zachwyca ani nie jest ciekawa nikt nie będzie robił działu do takiej gry ponieważ nawet ja nie znam osoby która gra w tą grę grafika nie zachwyca ale nie jest też zła zainteresowanie działu by było okropnie marne bez sensu jest zrobienie tego działu

neutral/NIE

Opublikowano

Także jestem na tak, myślę że coś będzie z tego.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...