Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Samolot dla początkujących

caltoro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to znów ja

Tym razem chciałbym was zaprosić do dyskusji,

który samolot polecilibyście początkującemu graczowi

Caltoro

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Hmm ciężki orzech do zgryzienia. Zależy do,którego poziomu uznajemy,że gracz wciąż jest początkujący. Ale gdyby miał polecić komuś jakimi samolotami ogółem na poziomach 0-5 latać,żeby czerpać z tego ogromną przyjemność to powiedziałbym,że rosyjskie maszyny są do tego idealne.

Rezerwy - zdecydowanie najlepsze na zerowych poziomach, zwrotne, szybkie, z dużą siłą ognia

1 poziom - I-153 Chaika, samolot trochę źle odwzorowany historycznie, ponieważ jest za szybki i ma działka w stylu 4x Vulcan :) Nienawidzę go spotykać na niskich poziomach

2 poziom - I-16 Ishak, bardzo dobry samolot, również z działkami jak w I-153, do tego może zabrać ze sobą rakiety idealne do dużych celów

3 poziom - LaGG-3, pierwszy samolot z działkiem (CKM), duża siła ognia, prędkość i zwrotność

5 poziom - Yak-7B, podobny do LaGG-3, ale z większą siłą ognia i prędkością

5 poziom - Ił-2, to już jest w ogóle jedna wielka niezgodność historyczna :) Samolot jest potwornie zwrotny,ma działka i karabiny, do tego 8 rakiet i 4 bomby.

Także, polecam samoloty rosyjskie do zabawy na niskich poziomach. Polecam je pomimo iż jestem zagorzałym pilotem maszyn niemieckich :]

Opublikowano

Hmm ciężki orzech do zgryzienia. Zależy do,którego poziomu uznajemy,że gracz wciąż jest początkujący.

Chodzi, mi na początek gry, - np. taki ja rejestruje się do gry, i ma dylemat "Który samolot wybrać"

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Chodzi, mi na początek gry, - np. taki ja rejestruje się do gry, i ma dylemat "Który samolot wybrać"

Jak sie rejestrujesz to nie masz za dużego wyboru bo tylko rezerwowy :D

Opublikowano

Ja tak jak CyaNideEPiC wybrałem samolot F2A-1 Buffalo, ogólnie poszłem w USA i fajnie mi sie gra amerykańcami, mimo tego, że ludzie gadają, że dośc cienka linia jak na początek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...