Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motor Honda Cbr 125 - pare pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 16lat, 180cm wzrostu, ogólnie mało waze.. i mam do was pytanie, chcialbym kupic motor a dokladnie honde cbr 125, noi.. dalbym rade go udzwignac? jest strasznie ciezki? czy nie trzeba jakos wiele siły aby go prowadzic?

Btw. Jaka kara jest jesli zlapie mnie policja,a nie bede posiadal uprawnien na motory o pojemnosci 125?

Opublikowano

Witam

Mam 16lat, 180cm wzrostu, ogólnie mało waze.. i mam do was pytanie, chcialbym kupic motor a dokladnie honde cbr 125, noi.. dalbym rade go udzwignac? jest strasznie ciezki? czy nie trzeba jakos wiele siły aby go prowadzic?

Btw. Jaka kara jest jesli zlapie mnie policja,a nie bede posiadal uprawnien na motory o pojemnosci 125?

Przecież ten motor jest cienki , mój kuzyn go miał a też do grubych nie nalezał , i lekko go utrzymywał.

A co do policji to nie wiem.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

No to tak : Zależy czy masz siłe ale myślę że normalnie dasz rade go prowadzić .

co do policji to tak : Zabierają cie oraz moto do komisariatu dzwonią po rodziców potem ojciec musi zapłacić 320zł + jakieś 140zł za parking z tego co zrozumiałem no i mozesz miec sprawe w sądzie ale jak byś był mądry to byś zarejestrował taki 125ccm na blachach 50ccm .

Opublikowano

To nie jest jakiś super ciężki motocykl to utrzymania, więc dasz radę bez problemów. Ile ważysz mniej więcej?

Co do kary to różnie to bywa i zależy od policjantów. W najgorszym przypadku mandat 500zł.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Jazda bez uprawnień 500zł mandatu, chyba że masz już jakieś prawko(obojetna kateogira) to wtedy 300zł.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nie sugeruj sie waga motocykla bo przeciez i tak wieksza jej czesc naciska na asfalt ty tylko musisz go utrzymac w pionie.

Jest lekki.

Co do policji 500zl i bodaj sprawa w sadzie , ale w sumie tez zalezy od policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...