Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III czy Fifa 13?

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Diablo III czy Fifa 13?

• Fifa 13
      12
    • Diablo III
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fifa13 jeśli lubisz i grasz w piłke

1. Nauczysz się tricków bo jak patrzysz to to później wykorzystasz w piłce (ja tak miałem)

2. O wiele lepsza, mecze możesz fajnie z przyjaciółmi popykać

Jeśli lubisz piłke to Fifa13 jeśli nie to lepiej Diablo 3 a jak to i to to Fifa13 Polecam!

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Fifa, ponieważ:

to fifa, nie diablo

fifa

pilka nozna

fifa

tryb menadzerski

fifa

Nie wiem jak mozna porownac fife do diablo, to tak jak porsche do hummera. Jeśli futbol sprawia Ci przyjemność, to bierz fife - tytuł zapewniający wiele godzin gry, zwłaszcza, że teraz jest tyle trybów że głowa mała. Mi tam same mecze towarzyskie frajdę sprawiają.

Opublikowano

Jesli lubisz piłkę to fifa natomiast wolisz cos innego to diablo, prosta odpowiedz

Następna mądra ankieta ;D 2 różne gry... Jeśli lubisz gry typu diablo to kupujesz diablo , jesli lubisz piłke nożna to kupujesz fife. Simple.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Fifa jeżeli masz z kim grać - znajomi (klawa/pada itd.), oraz w sieci.

W D3 też nudno się gra samemu/z nieznanymi osobami.

Opublikowano

W tej chwili to bardziej by się opłacało kupić diablo bo następna fifa wyjdzie we wrześniu i długo sobie nie pograsz :)

Maj, Czerwiec, Lipiec i Sierpień, dodatkowo cały wrzesień bo wyjdzie pod koniec, także sobie pogra. Diablo się za szybko nudzi, zdecydowanie FIFA.

h4Nom3J.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej Fifa 13 ponieważ nie dość że możesz grać single player to na dodatek masz multiplayer i możesz grać z innymi graczami ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

To jest tak jakbym bym wybierał lody od golonki. Jedne dobre jak chce coś zimnego, a drugie jak się napierdole :D. Ja na twoim miejscu brałbym diablo III, ponieważ wolę takie gry. Ciągła akcja,itemki można zawsze coś zarobić, a w fife ze znajomymi można popykać zawsze przez multi :)

Opublikowano

Ja bym wybrał Diablo 3, bo gier typu Fifa, aż tak bardzo nie lubię (i właśnie o to w wyborze chodzi). Pamiętaj, że do gry w Fifę potrzebna Ci jest tylko Fifa, a do gry w Diablo 3 cd-key... - rozgryź to, co napisałem, a będziesz wiedział co miałem na myśli :p

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

A może fifa się nie nudzi?

Mecz,mecz,mecz,mecz...

Trochę według mnie nudne nieprawdaż?

Ja już bym wybrał diablo, także dlatego że lubię takie gry :)

Diablo się już przejadło, fifa, fifa i jeszcze raz fifa.

Nie piszcie że się "przejadło" bo możliwe że on w to nie grał, a jak nie grał to jakim cudem może mu się to "przejeść"...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Polecam ci FIFA 13 jak lubisz Pilke nozna i ogarniasz...

Gra przez neta + SP jest super ♥

////edit

Lecz niestety FIFA jest to zjebane, że jak uzyjesz kodu raz i potem zrobisz np. FORMAT KOMPA to juz ci FIFA nie wejdzie bo KOD użyłeś.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...