niepokonny Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witajcie. Mam problem z tym pluginem -> http://dev.bukkit.org/server-mods/pvp-titles/#w-bugs Nie daje mi on rang po kolei tak jak ustawie tylko jakoś losowo. Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego ? I czy da siętemu jakoś zapobiec ? Ma ktoś ten plugin i uzywa go ? Liczę na waszą pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niepokonny Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Pomoże ktoś ? Jeżeli nie da się tego naprawić to czy jest taki 2 plugin który tak samo działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turgs Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Podaj Twoje wszystkie pluginy. Nowy świetny serwer RolePlay/FreeBuild/Survival/Creative!http://www.mpcforum.pl/topic/1356506-worldtx4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wklej plik config. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niepokonny Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Suchajcie już wiem jak to działa. Jak kogoś zabije dostaje 1 famle wpisuje rank i mam 1 famle zabije 2 osobe mam +2 famle czyli 2+1 = 3 itd 3 osobe 3+3=6 famle i jak kotos mnie zabije mam znowu od 1 famle czyli 1+6=7 I teraz czy da się zrobić aby za kazde zabicie było 1 famle ? a nie tak jak tu jest ? Nie wiem czy mnie rozumiecie Pewnie żeby to zmienić musze plugin przerobić. Chyba że w jakiejś starej wersji bylo że 1 zabicie 1 famle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niepokonny Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Jest ktoś zainteresowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.