lackidacki Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Mam pytanie odnośnie steamowego portfela. Chciałem sobie wpłacić 10 euro za pomocą PaysafeCard, ale nie wiem, czy mogę to zrobić za pomocą dwóch kart po 20zł, ze względu na kursy walutowe (obecnie 10 euro to ponad 40zł), czy muszę to zrobić za pomocą karty o wartości 10 euro? Odnośnik do komentarza
uMetin.pl Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pewnie jest jakiś przelicznik, poszukaj na stronie psc, aczkolwiek jeśli kurs E > 4 PLN, to pewnie musiałbyś wpłacić więcej, niż 2x20zł. Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2: KLIK Odnośnik do komentarza
Mauurycy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Oczywiście że tak można sam tak zrobiłem niedawno jak kupowałem Nowego Tomb Ridera Odnośnik do komentarza
RiduŚ Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jest to możliwe... Przykład to UP@ I również ja ///EDIT Kurw@ no nie... Moderator już do końca szalejesz ?! Jprdl. odpowiedziedź nie można bo spinacie -.-" Mówcie mi ProRiduŚ. Odnośnik do komentarza
lackidacki Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jest to możliwe... Przykład to UP@ I również ja ///EDIT Kurw@ no nie... Moderator już do końca szalejesz ?! Jprdl. odpowiedziedź nie można bo spinacie -.-" Mod teraz masę rzeczy zalicza do spamu i innych naruszeń regulaminu. Z regulaminu wynika, że udzielenie takiej samej odpowiedzi jak poprzednik, zaliczana jest do spamu ^_^. Mimo wszystko dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.