Xeroth Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Niedawno zacząłem przygodę z Assassin's Creed III. Wydaje mi się że moja mapa jest zbugowana... zaakceptowałem misję od towarzystwa łowieckiego "Zjadacz Ludzi" , mam wytropić niedźwiedzia ale wogóle nie wiem gdzie mam zacząć. (Nie wiem czy akurat do tej misji muszę szukać sam czy powinno być "zielone kółko")Na mapie nic mi się nie wyświetla. Miałem już podobny problem jak musiałem dostać się na Pogranicze (1 raz) , nie widziałem żadnego znacznika i kombinowałem w ciemno. Odnośnik do komentarza
Maximus™ Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A czy gra jest orginalna czy piracka wersja?. KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS| Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jesteś na pograniczu, zaakceptowałeś misję od towarzystwa łowieckiego "zjadacz ludzi". Teraz szukasz na mapie pogranicza takiej ikony towarzystwa łowieckiego tylko że białej. Podpowiedź: 3 wskazówki i dotrzesz do jaskini, wywab niedźwiedzia ciałem znalezionym wcześniej. Odnośnik do komentarza
Xeroth Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wersja piracka. Nie ma być jakiegoś zielonego kółka na mapie ?Jak już wspomniałem dziwnie mi się dzieje z tą mapą. Nawet quest główny dotyczący wstąpienia do Asasynów znikł mi... jednak po wyłączeniu i włączeniu gry znowu się pojawił. Odnośnik do komentarza
Maximus™ Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Forum nie popiera piractwa. KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS| Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.