Riko18 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam. Mam problem, gdyż mój ulubiony mod do minecrafta, a mianowicie Ships and boats zatrzymał się na wersji 1.2.5 i przestano go aktualizować. Dlatego chciałem zapytać, czy ktoś mógł by mi pomóc i zaktualizować tego moda, bo ja sie na tym wogóle nie znam. Z góry dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko18 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko18 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko18 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jeżeli nikt nie jest w stanie mi pomóc to przynajmniej napiszcie, czy to wogóle da się zrobić. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darker300pl Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 może pomoże http://minecraft-mods.org/ships-and-boats-mod/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko18 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Niestety to nie diała. Ta strona podaje wiele modów na najnowsza wersje, ale one nie działaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.